Hoe Gebruikersnaam En Wachtwoord Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Gebruikersnaam En Wachtwoord Te Verwijderen
Hoe Gebruikersnaam En Wachtwoord Te Verwijderen

Video: Hoe Gebruikersnaam En Wachtwoord Te Verwijderen

Video: Hoe Gebruikersnaam En Wachtwoord Te Verwijderen
Video: RES Tips u0026 Tricks: Gebruikersnaam en paswoord 2024, Mei
Anonim

Login en wachtwoord zijn standaard registratiegegevens die nodig zijn om elektronische pagina's te personaliseren. Mail, persoonlijke account, web-wallet en nog veel meer zijn niet beschikbaar voor onbevoegde gebruikers. Als u op uw pc werkt, vertel de slimme machine dan om de combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden. Maar als u een onbekende op uw werkplek zet, kunt u uw registratiegegevens beter uit het geheugen van de computer verwijderen. Hoe kan dit worden gedaan?

Hoe gebruikersnaam en wachtwoord te verwijderen
Hoe gebruikersnaam en wachtwoord te verwijderen

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Als u de oude gebruikersnaam en het wachtwoord in uw mailbox moet verwijderen, gaat u daar eerst naartoe door uw persoonlijke gegevens in de daarvoor bestemde velden in te voeren. Als u bent geregistreerd bij de mail.ru-service, ziet u zodra u naar uw e-mail gaat, in het bovenste gedeelte van de blauwe balk een link "meer" en verschillende subsecties, waaronder "Instellingen".

Klik op deze link en klik vervolgens op de pagina die wordt geopend op de link "Wachtwoord". Verwijder in het geopende gedeelte het oude wachtwoord en voer het nieuwe in. Wat betreft de naam, om de oude login in het gedeelte "Instellingen" te verwijderen, gaat u naar de pagina "Persoonlijke gegevens". Verwijder in de kolom "alias" de oude naam en schrijf de nieuwe.

Stap 2

Het algoritme voor het verwijderen (wijzigen) van het wachtwoord en de naam in mailboxen in andere zoekmachines (Yandex.ru, Rambler.ru, Google.com, etc.) is vergelijkbaar met het hierboven beschreven algoritme.

Stap 3

Het verwijderen van een gebruikersnaam en wachtwoord in andere programma's heeft ook een soortgelijk algoritme van acties. Als u bijvoorbeeld het oude wachtwoord moet verwijderen en moet inloggen in het ICQ-programma-account, start u het instant messenger-programma door uw persoonlijke gegevens in te voeren. Zodra het programma start, gaat u naar het menu "ICQ" en selecteert u "wachtwoord wijzigen". U vindt het programmamenu bovenaan of onderaan het programmavenster - dit hangt af van de versie en het type. Voer in het geopende venster, volgens de instructies, uw huidige wachtwoord in (dat u wilt verwijderen) en een nieuw wachtwoord (tweemaal). Voordat u een nieuw wachtwoord invoert, moet u dit langzaam, zorgvuldig en foutloos op papier schrijven.

Stap 4

Onthoud het om het programma in te voeren om de autorisatietijd verder te verkorten.

Om de naam en het wachtwoord in andere services en programma's te verwijderen, gaat u naar uw persoonlijke account, volgt u zorgvuldig de instructies in de geopende vensters en gebruikt u het hierboven beschreven algoritme (voor de meeste services is het hetzelfde).

Aanbevolen: