Hoe Maak Je Warcraft: Frozen Throne-kaarten

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Warcraft: Frozen Throne-kaarten
Hoe Maak Je Warcraft: Frozen Throne-kaarten

Video: Hoe Maak Je Warcraft: Frozen Throne-kaarten

Video: Hoe Maak Je Warcraft: Frozen Throne-kaarten
Video: о чем был Warcraft III: Frozen Throne? 2024, Mei
Anonim

Warcraft 3: Frozen Throne is de officiële toevoeging aan de real-time strategy (RTS) Reign Of Chaos. De game heeft een groot aantal vooraf geïnstalleerde kaarten, bovendien kan elke gebruiker de huidige kaart wijzigen of zijn eigen kaart maken.

Hoe maak je Warcraft: Frozen Throne-kaarten
Hoe maak je Warcraft: Frozen Throne-kaarten

Noodzakelijk

Warcraft 3 spel WorldEditor

instructies:

Stap 1

Voer alle acties uit om een kaart te maken of te wijzigen met het programma WorldEditor. Het staat op de game-cd. Om een volledige kaart te maken, heb je een team nodig waarin elke persoon verantwoordelijk is voor een apart onderdeel van het proces:

1) Trigger - praktisch de belangrijkste ontwikkelaar, houdt zich bezig met de basisontwikkelingen en de motor.

2) Scriptschrijver - houdt zich bezig met het schrijven van het kaartscript, de belangrijkste spelmomenten.

3) Reliëfontwerper (decorateur) - houdt zich bezig met het maken van reliëf en het plaatsen van spelobjecten.

4) Tester en balancer - vindt en repareert bugs en buggies. Toegegeven bij het maken van een kaart.

De kaart kan alleen worden gemaakt, maar het kost veel tijd en kan de kwaliteit negatief beïnvloeden.

Stap 2

Begin met het maken van de eigenlijke kaart door de wereld en de omgeving te ontwerpen. Geef de naam van het gebied waarin het scenario zich zal ontwikkelen. Bepaal het terrein (heuvels, vlaktes of bergen), voeg wat rivieren toe. Nadat je alle objecten hebt ontworpen, bedenk je er namen voor. Gebruik bij het ontwerpen van het landschap een verscheidenheid aan texturen, dit zal de kaart aanzienlijk "verlevendigen". U kunt bijvoorbeeld een grasveld diversifiëren met Ashenval-texturen. Ontwerp wegen die breed genoeg zijn, maar niet volledig scherm. Omhein de randen van de afgrond met een haag, voeg kasseien toe, rotsen voor de hooglanden. Als je een bewoond gebied aanmaakt, zorg er dan voor dat je het vult met gebouwen. Opzetten van monumenten, bosjes van openbare tuinen. Het is raadzaam om de naam van degene ter ere van wie het is geïnstalleerd op het monument te zetten.

Stap 3

Voltooi de kaart met monsters en personages. Probeer bij het ontwerpen van monsters het type monster te rangschikken volgens het type terrein (voor bergen zijn bijvoorbeeld kobolds het meest geschikt). Maak de hoofdklassen: krijger, magiër, zwaardvechter, druïde, enz. Maak het niveau van de held hoger, bijvoorbeeld 100. Pas de spreuken aan het niveau aan. Maak spreuken zo origineel mogelijk. Taken toevoegen. Hoe meer, hoe interessanter de kaart zal zijn, maar je moet hem ook niet oververzadigen.

Stap 4

Voeg doe-het-zelf-items toe aan het spel. Laat nooit standaard items achter, dit vermindert het speelplezier. Dit is een van de basisvereisten voor het maken van een interessante kaart. Verdeel items in klassen (helm, schild, wapen, harnas, zoektocht), stel de nodige vereisten in voor gebruik voor de beste items. Nadat je een kaart hebt gemaakt, moet je deze testen, hierdoor kun je verschillende kaartbugs identificeren en kleine detecteren onnauwkeurigheden.

Aanbevolen: