Hoe Installeer Ik Warcraft 3 Bevroren Troonpatches

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Warcraft 3 Bevroren Troonpatches
Hoe Installeer Ik Warcraft 3 Bevroren Troonpatches

Video: Hoe Installeer Ik Warcraft 3 Bevroren Troonpatches

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Обзор игры Warcraft III: Reforged 2023, Februari
Anonim

De populaire pc-game WarCraft 3 heeft een nieuwe extra versie van Frozen Throne gekregen. Deze optie is nog aantrekkelijker en kleurrijker, het bevat nieuwe personages, gevechtswapens, tools waarmee je een indrukwekkender beeld van gevechten kunt onthullen. De actie vindt niet alleen op het land plaats, maar ook in de zee. De makers van deze vermakelijke saga beschreven het installatieproces zeer volledig, maar misten de vraag - hoe de WarCraft-game correct te patchen.

Hoe installeer ik Warcraft 3 bevroren troonpatches
Hoe installeer ik Warcraft 3 bevroren troonpatches

instructies:

Stap 1

Installeer de WarCraft III: Frozen Throne-versie zelf. Je moet het installeren vanaf een gelicentieerde schijf, het is zo'n installatie waarmee je op officiële servers kunt spelen. Je moet de patch al installeren op de eerder geïnstalleerde WarCraft Frozen Throne.

Stap 2

Voer het bestand wvs.exe uit. Geef de map op waarin WarCraft is geïnstalleerd (de Russische of Engelse versie maakt niet uit, maar het is wenselijk dat de versie minimaal 1.20 is). Klik op de vierde knop aan de linkerkant, onderaan in het Warcraft-locatieveld, schrijf het pad naar het spel. Dubbel-selecteer in het versiemenu (eerste knop aan de linkerkant) de versie die je wilt ontvangen. Sluit de schakelaar en speel in garena Om garena te installeren: - voer het bestand GarenaRU_setup.exe uit;

- Installeer het programma;

- ga naar deze map en voer het bestand Garena.exe uit;

- noteer uw gebruikersnaam en wachtwoord, indien u geen account heeft - doorloop de registratie;

- nadat de garena zelf is geopend, open je aan de linkerkant de lijst met games waarvan je WarCraft 3 nodig hebt;

- u heeft een lijst met kamers geopend;

- ga naar een willekeurige kamer, dan verschijnt een chat en een grote "Start"-knop en daarboven een "Configureer"-knop;

- klik op "Configureren" en selecteer het war3.exe-bestand (om het spel te starten). Als je gewoon het spel ingaat terwijl de garena draait, zal niets werken.

- zodra WarCraft is geactiveerd, druk je op de knop "Lokaal netwerk", let op de hosts (mensen die het spel hebben gemaakt), ga ernaartoe en speel.

Stap 3

Tijdens het installatieproces kunt u een fout tegenkomen die verband houdt met het ontbreken van de InstallPath-registersleutel. Deze fout is niet moeilijk te herstellen. Er is een registersleutel die moet worden uitgevoerd. Activeer daarna de opdrachtregel - regedit. Volg het pad HKEY_CURRENT_USERSoftwareBlizzard EntertainmentWarcraft III. Schrijf in de InstallPath-sleutel het pad naar de map waarop de WarCraft Frozen Throne is geïnstalleerd. Na deze manipulatie zouden er geen problemen met patches moeten ontstaan.

Populair per onderwerp