Hoe Speurtochten Te Voltooien In World Of Warcraft

Inhoudsopgave:

Hoe Speurtochten Te Voltooien In World Of Warcraft
Hoe Speurtochten Te Voltooien In World Of Warcraft

Video: Hoe Speurtochten Te Voltooien In World Of Warcraft

Video: Hoe Speurtochten Te Voltooien In World Of Warcraft
Video: Как играется World of Warcraft Classic в 2021 году 2024, Mei
Anonim

De online RPG-game World of Warcraft wordt al jaren beschouwd als een van de meest populaire ter wereld. Ondanks de verouderde graphics volgens moderne normen, blijft het nieuwe spelers aantrekken die ervan dromen beroemd te worden in de wereld van militaire vaartuigen. Zoals in elk rollenspel, is de plot erg belangrijk in WOW, waarvan de wendingen kunnen worden begrepen door talloze taken te voltooien - speurtochten.

Hoe speurtochten te voltooien in World of Warcraft
Hoe speurtochten te voltooien in World of Warcraft

instructies:

Stap 1

Voor het voltooien van taken in World of Warcraft worden spelers beloond met ervaring, waardevolle items en in-game geld. Het voltooien van missies is een van de meest effectieve manieren om een level omhoog te gaan voor ervaren spelers die een minimum aan tijd aan elke taak besteden. Voor beginners zijn speurtochten echter in de eerste plaats een manier om de wereld te leren kennen, de geografie van WOW te bestuderen, de verhaallijnen te leren kennen.

Stap 2

Eerst moet de speler de taak uitvoeren. Ze worden aangeboden door NPC's (niet-spelerpersonages) met uitroeptekens boven hun hoofd. Nadat je een dialoog bent aangegaan met een dergelijk personage en akkoord gaat met de voorwaarden, kun je direct doorgaan naar de taak, die in je gamejournaal zal verschijnen.

Stap 3

De taken die je hebt uitgevoerd, worden in het journaal weergegeven in verschillende kleuren: grijs, groen, geel, rood. Grijze kleur betekent dat je niveau aanzienlijk hoger is dan nodig is om deze zoektocht te voltooien, dus de beloning en ervaring ervoor zullen erg klein zijn. Quests die gemakkelijk te voltooien zijn op jouw niveau, zijn groen gemarkeerd, een beetje moeilijker in geel, en rood betekent dat het extreem moeilijk zal zijn om een quest te voltooien. Ook zijn taken gegroepeerd (ontworpen voor meerdere personen). In de regel ontvangen spelers voor het voltooien van dergelijke taken een grote beloning en veel ervaring.

Stap 4

Elk deel van de wereld is ontworpen voor een specifiek niveau van de speler. In alle gebieden zijn er NPC's die aanbieden om taken op dit gebied te voltooien. Met zeldzame uitzonderingen hoef je geen lange afstanden af te leggen om missies te voltooien.

Stap 5

Nadat je taken hebt uitgevoerd, verschijnt hun aanduiding op de wereldkaart. Als je tijdens een zoektocht een bepaald personage of object moet vinden, zie je op de kaart een punt met een nummer dat overeenkomt met het nummer van de taak in de lijst. In het geval dat je meerdere monsters moet vernietigen, wordt hun leefgebied ook op de kaart gemarkeerd.

Stap 6

Wanneer u de taak hebt voltooid, moet u deze inleveren. In de regel gebeurt dit op dezelfde plaats waar je de quest hebt ontvangen. In de meeste gevallen krijg je verschillende dingen aangeboden om uit te kiezen als beloning, je moet degene kiezen die bij je specialisatie past. Het is logisch om meerdere taken tegelijk op één locatie te doen, om niet heen en weer te rennen, maar ze allemaal samen uit te dragen.

Aanbevolen: