Een Proxy Instellen Voor Games

Inhoudsopgave:

Een Proxy Instellen Voor Games
Een Proxy Instellen Voor Games

Video: Een Proxy Instellen Voor Games

Video: Een Proxy Instellen Voor Games
Video: How to allow an app through the Windows 10 firewall 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende methoden om een lokaal netwerk te configureren zodat meerdere computers toegang hebben tot internet of bepaalde bronnen. Soms hoef je niet eens dure apparaten aan te schaffen.

Een proxy instellen voor games
Een proxy instellen voor games

Noodzakelijk

  • - LAN-kaart;
  • - netwerk kabel.

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst de apparatuur die als router en server zal fungeren. Het is wenselijk dat dit de krachtigste computer is die je tot je beschikking hebt.

Stap 2

Sluit een tweede NIC aan op deze computer. Als u een laptop gebruikt, koop dan een USB-netadapter. Het is niet erg handig, daarom wordt het aanbevolen om een desktopcomputer te gebruiken.

Stap 3

Verbind beide computers of laptop met een netwerkkabel. Open de nieuwe netwerkverbindingsinstellingen op de hostcomputer. Ga naar TCP / IPv4-eigenschappen. Activeer het item "Gebruik het volgende IP-adres". Stel de waarde in op 123.123.123.1.

Stap 4

Maak een internetverbinding op deze computer. Misschien heb je het al geconfigureerd. Ga naar de eigenschappen van deze internetverbinding. Open het menu Toegang. Activeer het item "Sta andere computers op het netwerk toe de internetverbinding van deze computer te gebruiken".

Stap 5

Ga naar de instellingen van het tweede apparaat. Open het Netwerkcentrum. Klik met de rechtermuisknop op de netwerkadapter die op de eerste computer is aangesloten. Open de eigenschappen van TCP / IPv4.

Stap 6

De waarden van de opties in dit menu zijn direct afhankelijk van het IP-adres van de hostcomputer. Voer de volgende waarden in:

- IP-adres - 123.123.123.2

- Subnetmasker - 255.0.0.0

- De hoofdgateway - 123.123.123.1

- De voorkeurs-DNS-server is 123.123.123.1.

In dit geval fungeert de eerste computer als proxyserver voor de tweede pc.

Stap 7

Als u toegang wilt tot netwerkbronnen vanaf een tweede computer (bijvoorbeeld als de eerste pc is aangesloten op een vpn-netwerk), configureer dan de gedeelde toegang niet met een internetverbinding, maar met het lokale netwerk van uw provider.

Aanbevolen: