Je Stuur Instellen Voor Games

Inhoudsopgave:

Je Stuur Instellen Voor Games
Je Stuur Instellen Voor Games

Video: Je Stuur Instellen Voor Games

Video: Je Stuur Instellen Voor Games
Video: ETS2 1.35!!! []TUTORIAL: Instellen stuur, vering en mini console taken!!! 2024, Mei
Anonim

Computerspellen met de mogelijkheid om het stuur te gebruiken, zorgen ervoor dat de speler zich een echte bestuurder voelt. Voordat u echter op de "bestuurdersstoel" gaat zitten, moet u het stuur verstellen.

Je stuur instellen voor games
Je stuur instellen voor games

Het is nodig

Een spel dat de stuurmodus en het stuur zelf ondersteunt

instructies:

Stap 1

Een game installeren die de stuurfunctie ondersteunt. Plaats de game-cd die u op uw computer wilt installeren. Selecteer tijdens de installatie de doelmap voor de game die je nodig hebt en ga verder met het uitpakken van de bestanden erin. Zodra de game op je pc is geïnstalleerd, kun je beginnen met het aanpassen van je stuur.

Stap 2

Het stuur aansluiten op de computer.

In de meeste gevallen zijn moderne stuurmodellen via een USB-connector op een computer aangesloten. Het apparaat wordt aangedreven door een verdeelblok dat wordt aangesloten op een stopcontact. Sluit eerst de draden van de pedalen aan op de stuurbasis. Vervolgens moet u het stuur met een USB-kabel op de computer aansluiten en pas daarna kunt u de stroomtoevoer naar het netwerk inschakelen.

Stap 3

Instellingen van het stuur.

Start de geïnstalleerde game en open vervolgens het gedeelte "Opties". Hier moet je naar het menu "Bedieningsinstellingen". In het geopende venster ziet u drie secties: "Muisinstellingen", "Toetsenbordinstellingen" en "Alternatieve bediening". Om het stuur te verstellen moet je het Alternate Control menu openen. U kunt het verdere proces zelf begrijpen - door op de actie "Gas" te klikken en, na te hebben gewacht op de mogelijkheid om de parameter te wijzigen, op het gaspedaal te drukken. Draai bij het wijzigen van de stuurparameters het stuur in de juiste richting. U kunt ook specifieke parameters instellen voor de stuurwielknoppen. Vergeet niet om de nieuwe parameters op te slaan na alle wijzigingen. Nu kun je naar hartenlust genieten van de spannende rit door de virtuele stad.

Aanbevolen: