Een Proxy Instellen Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Proxy Instellen Op Een Computer
Een Proxy Instellen Op Een Computer

Video: Een Proxy Instellen Op Een Computer

Video: Een Proxy Instellen Op Een Computer
Video: How to set up Windows 10 proxy server 2023, April
Anonim

Door een proxyserver te gebruiken, kunt u anonimiteit op het netwerk garanderen en, in sommige gevallen, het downloaden van bestanden versnellen. Om comfortabel te kunnen werken, moet u een proxy van hoge kwaliteit kunnen vinden en uw computer correct kunnen configureren. Idealiter is het natuurlijk beter om privé-proxy's te gebruiken. In het kader van dit artikel hebben we precies dat gedaan, verschillende snelle individuele proxy's gekocht op Proxy-Sale. Com om de verdere procedure voor het instellen op een computer te demonstreren.

Een proxy instellen op een computer
Een proxy instellen op een computer

instructies:

Stap 1

Wanneer u via een proxyserver werkt, laat u precies zijn IP-adres achter op alle bezochte bronnen - op voorwaarde dat deze de mogelijkheid heeft om zijn IP te verbergen. Wanneer u een proxy kiest, moet u naar de kenmerken ervan kijken en controleren of het uw echte adres verbergt.

Stap 2

Ga naar deze bron om een geschikte proxy te vinden: https://free.proxy-sale.com. Op de pagina's kunt u niet alleen de juiste optie selecteren, maar ook de prestaties van de server controleren - kopieer hiervoor de gegevens en plak deze in het veld op het tabblad "Controleer proxyserver". Als je meerdere opties tegelijk hebt, gebruik dan het tabblad "Controleer proxylijsten".

Stap 3

Let bij het kiezen van een proxy op de snelheid van de reactie - hoe lager deze is, hoe beter. Kijk ook naar de Anm-kolom, deze laat zien of de server anoniem is. Zeer anonieme volmachten worden in de lijst gemarkeerd als HIA. Om met een browser te werken, heb je een HTTP-proxy nodig.

Stap 4

Stel nu uw browser in. Als u Internet Explorer heeft, opent u de volgende reeks: "Service" - "Internetopties" - "Verbindingen" en klik op de knop "Instellingen". Vink het vakje "Gebruik een proxyserver" aan en specificeer vervolgens de vereiste gegevens - adres en poortnummer. Als de proxy-informatie bijvoorbeeld 85.214.84.104:8080 is, typt u 85.214.84.104 in het adresveld en 8080 in het poortveld.

Stap 5

Als u met de Mozilla Firefox-browser werkt, opent u: "Extra" - "Opties" - "Geavanceerd" - "Netwerk". Klik op "Configureren" in het gedeelte "Firefox Internet-verbindingsinstellingen configureren". Selecteer in het geopende venster "Handmatige proxyserverconfiguratie", geef het adres en poortnummer op en sla de wijzigingen op.

Stap 6

Als je Opera hebt, open dan achtereenvolgens: "Service" - "Instellingen" - "Geavanceerd" - "Netwerk". Klik op de knop "Proxyservers", markeer de soorten verbindingen die u nodig hebt, meestal HTTP, HTTPS, FTP. Voer het proxyserveradres en de poort in de regels van deze protocollen in. Klik OK.

Stap 7

Om te controleren of de proxyserver anonimiteit biedt, gaat u naar een netwerk-IP-checkerservice. Bijvoorbeeld hier: http://www.ip-ping.ru/ Controleer het weergegeven ip-adres met en zonder proxy - de adressen moeten verschillend zijn.

Populair per onderwerp