LAN-spellen Spelen Play

Inhoudsopgave:

LAN-spellen Spelen Play
LAN-spellen Spelen Play

Video: LAN-spellen Spelen Play

Video: LAN-spellen Spelen Play
Video: Top 10 LAN Party Games 2024, Mei
Anonim

Een lokaal netwerk biedt veel voordelen voor gebruikers. Hiermee kunt u snel gegevens uitwisselen, een groot aantal bestanden downloaden zonder verkeersbeperkingen. Maar het meest aantrekkelijke van zo'n netwerk is de mogelijkheid om samen te spelen. De meeste moderne games ondersteunen de multiplayer-modus. Het blijft alleen om spelers te rekruteren en, na het uitvoeren van een paar eenvoudige manipulaties, via het netwerk te spelen.

LAN-spellen spelen play
LAN-spellen spelen play

Noodzakelijk

  • 1) Lokaal netwerk
  • 2) De game ondersteunt de multiplayer-modus

instructies:

Stap 1

Voor LAN-play zijn er twee opties. De eerste optie is om door de speler zelf een server te maken. Nadat een dergelijke server is gemaakt, kunnen andere spelers er verbinding mee maken. De gemaakte game blijft online totdat de maker de verbinding verbreekt. De tweede optie zou zijn om verbinding te maken met een bestaand spel. Veel lokale netwerken hebben servers die de klok rond draaien. Daarom zijn storingen uiterst zeldzaam.

Stap 2

Om een game te maken, moet u de gewenste toepassing starten. Selecteer daarna de multiplayer-modus. We komen bij het menu voor het maken van games. Kies de kaart waarop het spel zal plaatsvinden. Stel parameters in voor tijd, race en andere. De instellingen zijn individueel voor elk spel. Klik vervolgens op server maken. Het spel wordt geladen en wacht tot andere spelers verbinding hebben gemaakt. Sommige applicaties zullen pas een spel maken als het vereiste aantal spelers is verbonden. Er is een speciale chat voor communicatie tussen hen.

Stap 3

Om verbinding te maken met een bestaande game, moet je het al bekende multiplayer-menu selecteren. Selecteer nu in plaats van het item "maak een spel" "verbinden met het spel". Daarna wordt u naar de lijst met bestaande online games geleid. Selecteer het spel dat je wilt en klik op "verbinden". Na een korte download word je meegenomen naar de gamewereld.

Aanbevolen: