Flash-games Spelen

Inhoudsopgave:

Flash-games Spelen
Flash-games Spelen

Video: Flash-games Spelen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: RIP Adobe Flash - Here's How You Can Still Play Flash Games 2023, Januari-
Anonim

Iedereen wilde games spelen zonder instellingen of extra instellingen. Flash-games zijn zeer geschikt voor dergelijke situaties. Dit is een erg handig en interessant tijdverdrijf. Games duren niet lang en zullen u toelaten om te ontspannen. Er zijn veel online portals op internet met een groot aantal gratis flash-games van elk genre.

Flash-games spelen
Flash-games spelen

Het is nodig

Personal computer, internetbrowser die Flash ondersteunt, internetverbinding, geïnstalleerde en bijgewerkte Adobe Flash-speler

instructies:

Stap 1

Voer "flashgames" in bij een willekeurige zoekmachine. Ga naar een site die flash-games bevat.

Stap 2

Ga naar de link om flashgames te bekijken, te downloaden. Selecteer op de pagina die wordt geopend het juiste spel en klik erop.

Stap 3

Wacht tot het spel klaar is met laden. Het downloaden kan meer dan twee minuten duren, afhankelijk van de grootte van het spel dat wordt gedownload.

Stap 4

Druk op de "playstartplay"-knop in het gedownloade spel en je kunt beginnen met spelen. Voor het gemak kan het spel worden uitgebreid naar volledig scherm. Om bedieningselementen of andere informatie te bekijken, is er een helpknop in de hoek van het venster of in het hoofdmenu.

Stap 5

Klik op het "bestand" in de browser en in het venster dat verschijnt, klik op het item "opslaan als" om het spel dat je leuk vindt op te slaan en selecteer vervolgens de plaats waar je het spel wilt opslaan.

Populair per onderwerp