Hoe Een Grote Zombie Op Te Roepen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Grote Zombie Op Te Roepen In Minecraft
Hoe Een Grote Zombie Op Te Roepen In Minecraft

Video: Hoe Een Grote Zombie Op Te Roepen In Minecraft

Video: Hoe Een Grote Zombie Op Te Roepen In Minecraft
Video: How to Summon GIANT Zombies 2024, Mei
Anonim

Veel gamers voelen zich aangetrokken tot Minecraft, niet alleen door het extraheren van verschillende blokken en andere materialen en door er nuttige dingen van te maken, maar ook door de kans om hun vechtvaardigheden in de virtuele wereld aan te scherpen. Om dit te doen, zijn ze vaak niet tevreden met de gebruikelijke vijandige mobs die tijdens het spelen worden aangetroffen, zoals klimplanten, skeletten, zombies, enz. Een aanzienlijk aantal spelers staat te popelen om tegen een werkelijk formidabele tegenstander te vechten - zoals de groene reus.

Een gigantische zombie staat altijd klaar om naar de ziel van de speler te komen
Een gigantische zombie staat altijd klaar om naar de ziel van de speler te komen

Noodzakelijk

  • - bepaalde modificatie van het spel
  • - sterke wapens en bepantsering
  • - beheerdersconsole
  • - de nodige spelcommando's

instructies:

Stap 1

Als je een van deze gamers bent en zeker zo'n grote menigte in je gamewereld wilt zien, houd er dan rekening mee dat ervaring het enige voordeel is dat je zult halen uit een succesvol gevecht met hem. Hoewel dit wezen door sommige "minecraft" grote zombies wordt genoemd, lijkt het erop dat deze vertegenwoordigers van de ondoden alleen uiterlijk zijn, maar in veel opzichten verschilt het van hen - zelfs buit in de vorm van een bepaalde hoeveelheid rot vlees zal je niet brengen.

Stap 2

Wanneer je vastbesloten bent om de reus op te roepen, onthoud dan eerst welke versie van Minecraft je hebt geïnstalleerd. Als dit een overlevingstest is met alle updates, dan mag je jezelf ongelooflijk gelukkig prijzen. Het was hier dat de bovenstaande menigte voor het eerst verscheen, dus je hoeft alleen maar te wachten op een ontmoeting met hem op de eindeloze uitgestrektheid van de gamewereld die je hebt gemaakt. De eigenaren van latere versies van Minecraft hadden niet zoveel geluk - de gigantische menigte werd daar verwijderd en verscheen later niet.

Stap 3

Als je je tussen zulke "ongelukkige mensen" bevindt, wanhoop dan niet - met behulp van enkele manipulaties kun je nog steeds een grote zombie in de gameplay laten verschijnen. Als je een serverbeheerder bent of vergelijkbare bevoegdheden hebt in een gewone multiplayer-game, hoef je alleen maar de juiste opdracht in je bedieningsconsole in te voeren. Voer de gewenste regel in / summon Giant, je hoeft alleen maar te wachten op de detectie van de zombiereus, omdat je deze al hebt gemaakt met behulp van vergelijkbare acties.

Stap 4

Omdat je geen beheerder bent, kun je ook de bovenstaande menigte oproepen. Hiervoor heb je echter wat extra mods nodig, bijvoorbeeld Single Player Commands, CommandBook of iets dergelijks. Download ze en installeer ze in je Minecraft Forge (gooi dergelijke plug-ins in de mods-map). Wanneer alles correct is geïnstalleerd, voert u het commando / spawn Giant in de console in dat verschijnt vanwege de aanwezigheid van deze mods. Als jouw versie van het spel dit toestaat, schrijf dan zelfs de specifieke coördinaten op waar de grote zombie zou moeten verschijnen, en ga hem ontmoeten.

Stap 5

Wil je zelf een soort Hulk worden, om zo aanzienlijke spelkracht te krijgen? Je hoeft alleen maar je kostuum te veranderen. Maak speciale shorts met wol, twee diamanten, dezelfde hoeveelheid paarse kleurstoffen en een speciale kern - Vibranium Core. Zet het resulterende ding op je gamekarakter en in een oogwenk word je een echte groene reus, in staat om met één sprong door verschillende blokken te breken (nadat je een grote kuil in de grond hebt gemaakt) en met slechts één klap aanzienlijke schade toebrengt aan tegenstanders. In de gameplay zullen deze vaardigheden vaak van pas komen.

Aanbevolen: