Hoe Een Draak Op Te Roepen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Draak Op Te Roepen In Minecraft
Hoe Een Draak Op Te Roepen In Minecraft

Video: Hoe Een Draak Op Te Roepen In Minecraft

Video: Hoe Een Draak Op Te Roepen In Minecraft
Video: How to summon the ender dragon on Minecraft 2024, Mei
Anonim

Veel verstokte "minecrafters" dromen er letterlijk van om een draak te ontmoeten die in een speciale wereld leeft - de Edge (Ende). Als jij een van hen bent, is dat waarschijnlijk omdat je hoopt je vechtkunsten te testen in een gevecht met zo'n formidabele menigte. Hoe het moment van botsing met hem dichterbij te brengen?

De Ender Dragon kan zelfs in de normale spelwereld worden opgeroepen
De Ender Dragon kan zelfs in de normale spelwereld worden opgeroepen

Noodzakelijk

  • - speciale mods
  • - speciale teams
  • - Drakenei

instructies:

Stap 1

Je zult niet bang zijn voor een vreselijk grijszwart vliegend monster met magnetische paarse ogen, en wanneer je elkaar op zijn territorium ontmoet? Voel je vrij om naar hem in het Einde te gaan via een speciaal portaal (te vinden via het Oog van het Eind). Sla gewoon voldoende eten en drinken in, bewapen jezelf goed en verwerf in ieder geval ijzeren harnassen. Idealiter zouden dergelijke dingen ook betoverd moeten zijn (bijvoorbeeld een boog - tot in het oneindige, waarna pijlen eruit zullen vliegen, maar niet in de inventaris worden geconsumeerd). Nadat je de baas van End hebt verslagen in een zeer moeilijk gevecht, open je een portaal om terug te keren naar de normale spelwereld en ontvang je een drakenei. Neem het zeker mee - het zal in de toekomst van pas komen.

Stap 2

Als je geen gevaarlijke reis naar het land wilt maken voor een ei dat helpt om een draak op te roepen, doe het dan gemakkelijker. Schakel over naar de creatieve modus, zoek het juiste item tussen de elementen die in de toegang verschijnen, neem het mee naar je inventaris en draai de gameplay-optie om (als je bijvoorbeeld eerder Survival hebt gespeeld, schakel je er opnieuw naar). Je kunt dezelfde manipulaties uitvoeren als je per ongeluk een bestaand drakenei hebt gebroken (deze menigte wordt immers maar één keer in het spel gegenereerd, dus je kunt niet terug naar het einde om er tegen te vechten).

Stap 3

Installeer een van de mods waarmee je een draak kunt oproepen in de gewone wereld van "Minecraft". De meest populaire zijn Mo 'Creatures, TooManyItems en Dragon Mounts. Dankzij hen kun je een echte draak uit een ei laten groeien, temmen, verschillende teams leren. Om dit te doen, treft u enkele voorbereidingen. Sla vleesproducten (inclusief rot vlees) en gouden appels in - deze zullen de draak voeden. Bouw een kamer waar hij zal wonen. Plaats het ei vervolgens op een warme plaats en omring het met lava. Al snel zie je een niet al te groot drakenluik.

Stap 4

Kies de Dragon Mounts-mod - en je hebt de mogelijkheid om onafhankelijk te bepalen welk vuurspuwend monster - van de vijf mogelijke opties - je wilt laten groeien. Als je een ei in een vloeistof plaatst, noem je een waterdraak, boven de wolken - een etherische draak, in lava of heet zand - een vurige, diep onder de grond - een spookachtige. In andere gevallen heb je een eindbaas (dezelfde - zwart met paarse ogen). De huiden van anderen zullen er in kleur van verschillen. Voed je draken, vlieg ze onder de wolken (natuurlijk, nadat je ze getemd hebt), gebruik hun kracht om je te verdedigen tegen vijandige monsters.

Stap 5

Wil je niet rommelen met mods? Als je in het spel (op een server of in een lokaal netwerk) de functies van een beheerder hebt, zullen speciale teams je helpen om de draak van de Edge op te roepen. Ze werken voor veel versies van Minecraft. Voer / spawnmob enderdragon in de chat in en geef na een spatie aan hoeveel van dergelijke mobs je in het spel wilt zien (bijvoorbeeld 2). Op sommige servers kan het eenvoudigere commando / draak je helpen. Houd er rekening mee dat de opgeroepen draken wild zullen zijn en je onmiddellijk zullen aanvallen, dus bereid je voor op een dergelijke situatie door een sterk pantser aan te trekken en gewapend met een zwaard.

Aanbevolen: