Hoe Maak Je Een Zombie Resident In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Zombie Resident In Minecraft
Hoe Maak Je Een Zombie Resident In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Zombie Resident In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Zombie Resident In Minecraft
Video: Zombie Girl 🧠 (Анимация музыкального видео Minecraft) "Macabre Rotting Girl" 2024, Mei
Anonim

Zombiedorpelingen in Mineraft zijn een relatieve innovatie. Ze worden verkregen wanneer een gewone zombie een dorpeling bijt. Dit kan gebeuren tijdens een belegering. En je kunt zelf zombies op de dorpelingen zetten.

Hoe maak je een zombie resident in Minecraft
Hoe maak je een zombie resident in Minecraft

Zombie-aanvallen

De belegering is een dorpselement van het spel. Elke nacht is er kans op een zombie-aanval op de dorpelingen. Tijdens een belegering kiezen zombies, die zich in een groep hebben verzameld, een dorpeling of een speler als aanvalsdoel en beginnen hem aan te vallen. Burgers sluiten meestal 's nachts de deuren van hun huizen, dus je kunt vaak een foto zien van een menigte zombies die de deur probeert in te breken. Bij lage moeilijkheidsgraden kunnen ze dit niet, maar de speler kan de zombies helpen en zelf de deur breken of openen. Het is natuurlijk aan te raden om niet onder de arm van een zombie te vallen.

De aangevallen dorpeling kan na de dood in een zombie veranderen en meedoen aan de verdere aanval. Op de normale moeilijkheidsgraad is de waarschijnlijkheid van zijn transformatie 50%, op de harde - 100%, zorgt de gemakkelijke moeilijkheidsgraad ervoor dat de transformatie niet plaatsvindt.

Om een zombie-aanval te laten beginnen, moet het dorp minstens tien huizen en twintig inwoners hebben. Als een dorp is gekozen om aan te vallen, kunnen zombies zelfs in goed verlichte gebieden verschijnen, hoewel ze meestal alleen in het donker verschijnen. Soms kunnen er al zombies verschijnen in de grote huizen van de dorpelingen, het is onmogelijk om dit proces te beheersen. In dit geval kan het beleg alleen beginnen als de speler zich op een afstand van minder dan honderdachtentwintig blokken van het dorp bevindt.

De getransformeerde dorpeling heeft een ander model dan de zombie. Hij heeft grote witte ogen en een enorme neus. Zombie Villagers kunnen worden genezen met een Potion of Weakness en een Golden Apple.

Hoe roep je zelf een belegering op

Als je al lang in de buurt van het dorp bent en de belegering komt niet voor, dan kun je de bewoners zelf een "leuk" leven bezorgen. Verken nabijgelegen grotten, de kans is groot dat je zombie-spawners zult vinden, omdat ze vrij algemeen zijn. Verlicht de kamer waarin deze zich bevindt zo helder mogelijk, maar vernietig het blok zelf niet. Maak een pad naar het dorp een blok breed en twee hoog van de spawner. Maak een glazen plafond om de bewegingen van de zombies te controleren. Sluit de kamer af met de spawner en laat een doorgang naar de aangelegde gang. Verwijder voorzichtig de verlichting boven de spawner en klim naar het plafond van de gang.

Na enige tijd verschijnt er een zombie uit de spawner, die met een hoge mate van waarschijnlijkheid langs de gang naar het dorp zal gaan. Houd er rekening mee dat om de eenheid voor het maken van zombies te laten werken, je er niet verder dan zeventien cellen vandaan mag zijn. Zo'n gegarandeerde zombie-aanval zal voorkomen dat de inwoners van het dorp veilig zijn.

Aanbevolen: