Hoe Maak Je Een Bubbel Van Ervaring In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bubbel Van Ervaring In Minecraft
Hoe Maak Je Een Bubbel Van Ervaring In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Bubbel Van Ervaring In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Bubbel Van Ervaring In Minecraft
Video: Easy Bubble Column Water Elevator - Minecraft Tipsu0026Tricks #6 2024, Mei
Anonim

In Minecraft doet het personage ervaring op tijdens het spel, dat zich in speciale gebieden bevindt. Het is nodig om dingen te repareren, items te betoveren, dus veel beginnende spelers willen begrijpen hoe ze een bubbel van ervaring kunnen maken in Minecraft.

Hoe ervaring op te doen in Minecraft
Hoe ervaring op te doen in Minecraft

instructies:

Stap 1

Om ervaring op te doen in Minecraft, moet je mobs doden. Na hun dood vallen er verschillende bubbels met vloeistof uit, die de pompschaal van de held aanvullen. Elke menigte brengt een andere hoeveelheid ervaring met zich mee. Alle bubbels die uit dode entiteiten zijn gevallen, moeten worden opgepakt, dan zul je zien hoe de ervaringsschaal zich onderaan het scherm zal aanvullen.

Stap 2

Je kunt een bubbel van ervaring maken in Minecraft als je verschillende ertsen ontgint. De uitzonderingen zijn goud en ijzer.

Stap 3

Er is ook zo'n methode om ervaringsbollen op te doen in Minecraft, zoals het kopen ervan. Om de ervaring op deze manier te maken, moet je naar het dorp gaan en de lokale bevolking vinden die het ervaringsdrankje verkoopt. Als je echter in survival- of hardcore-modus speelt, is het onmogelijk om ervaring op te doen zonder mobs.

Stap 4

Als je een ervaringsdrankje hebt kunnen krijgen, verschijnt het in je inventaris als een gemarkeerde bol. Maar om een ervaring op te doen in Minecraft, is dit niet genoeg. Om ervaring op te doen, moet je een luchtbel uit je inventaris nemen en deze breken door hem op een vast blok te gooien en op de rechtermuisknop te drukken om de gevallen bollen op te rapen.

Stap 5

Als je niet op een server speelt, maar in een spel voor één speler, is het veel gemakkelijker om de ervaring in Minecraft te maken. Om dit te doen, hoeft u in de chat alleen het commando / xp in te typen. De gameconsole voor het schrijven van opdrachten wordt opgeroepen door op de Y-toets op het toetsenbord te drukken.

Aanbevolen: