Hoe Maak Je Een Harnas In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Harnas In Minecraft
Hoe Maak Je Een Harnas In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Harnas In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Harnas In Minecraft
Video: hoe maak je een minecraft harnas? 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel verschillende mogelijkheden in Minecraft, waaronder het delen en ontvangen van schade. Je kunt in het spel sterven door van grote hoogte te vallen door nalatigheid of door de slagen van een monster. Hoe bescherm je jezelf tegen het brute gaming-universum? Je kunt het probleem oplossen door een sterk pantser aan te trekken. Laten we eens kijken hoe we harnassen kunnen maken in Minecraft en wat hiervoor nodig is.

Bepantsering maken in Minecraft
Bepantsering maken in Minecraft

instructies:

Stap 1

Armor wordt weergegeven in de Minecraft-interface als een aparte schaal, die zich tegenover gezondheid bevindt. Als je het pantser in een bril meet, kunnen er maximaal 10 zijn. Er zijn in totaal 4 verschillende componenten die je kunt maken: helm, borstplaat, broek en laarzen. Je bent vrij om te kiezen welke je draagt, aangezien de items niet aan elkaar gerelateerd zijn.

Stap 2

Je kunt harnassen maken in Minecraft met vier verschillende materialen: diamanten, goud, ijzer en leer. Bij het knutselen kun je ze niet mengen, maar kant-en-klare items van verschillende materialen kunnen naar eigen inzicht worden gecombineerd. U kunt bijvoorbeeld een ijzeren helm en een leren broek dragen.

Stap 3

Elk materiaal kan bepantsering in Minecraft voorzien van verschillende beschermende eigenschappen. Lederen producten bieden de slechtste bescherming en diamant is de meest duurzame. Gouden pantser is alleen gemaakt voor schoonheid, omdat het erg kwetsbaar is. Er wordt aangenomen dat ze alleen worden gedragen door beginners die niets van het spel weten. Om het pantser in Minecraft in ons voorbeeld te maken, gebruiken we leer.

Stap 4

Om een helm te maken heb je 5 skins nodig, je kunt in de afbeelding zien hoe deze op de werkbank geplaatst moeten worden.

Maak een helm in Minecraft
Maak een helm in Minecraft

Stap 5

Om een slabbetje te maken heb je 8 vellen nodig. Deze kleding kan trouwens nog steeds worden geverfd met verschillende kleurstoffen, waarvan er genoeg zijn in Minecraft.

Maak een slabbetje in Minecraft
Maak een slabbetje in Minecraft

Stap 6

Er moeten 7 vellen op de werkbank worden geplaatst om een duurzame en modieuze leren broek te maken. Op de afbeelding kunt u zien hoe dit wordt gedaan. In plaats van huiden kun je, zoals eerder vermeld, diamanten, ijzer en goud gebruiken.

Broek maken in Minecraft
Broek maken in Minecraft

Stap 7

Het minst besteed aan het maken van laarzen - 4 skins. Dit is het laatste stuk van een pantserset dat kan worden gemaakt in Minecraft. Zonder uitzondering kunnen alle kleding worden betoverd, waardoor ze extra nuttige eigenschappen krijgen, maar in dit artikel zullen we dit probleem niet bespreken.

Laarzen maken in Minecraft
Laarzen maken in Minecraft

Stap 8

Om het voltooide pantser op jezelf aan te trekken, druk je op de E-knop op het toetsenbord en plaats je dingen in de juiste sleuven. Je kunt zien hoe het eruit ziet in het spel in de afbeelding. Het is je gelukt om bepantsering te maken in Minecraft, nu kun je op zoek gaan naar avontuur in volledige gevechtsgereedheid.

Aanbevolen: