Hoe Krijg Ik Gratis ICQ

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Ik Gratis ICQ
Hoe Krijg Ik Gratis ICQ

Video: Hoe Krijg Ik Gratis ICQ

Video: Hoe Krijg Ik Gratis ICQ
Video: How To Install ICQ Free Chat Program 2024, Mei
Anonim

De populariteit van online messengers is al jaren niet afgenomen, en dit is niet verwonderlijk - dit soort communicatie is erg handig. Ondanks de ontwikkeling van veel verschillende messengers, is er nog steeds vraag naar ICQ.

ingang van de boodschapper
ingang van de boodschapper

instructies:

Stap 1

"ICQ" - dit is hoe honderdduizenden Runet-gebruikers al vele jaren liefdevol de ICQ-service bellen. Met ICQ kunt u niet alleen communiceren met uw naaste of verre vrienden en familieleden, maar ook online advies ontvangen in online winkels of werkproblemen oplossen.

Stap 2

De ICQ-service was en blijft gratis voor alle gebruikers - oude en nieuwe. Om gratis ICQ te krijgen en te beginnen met chatten, moet je een paar eenvoudige stappen uitvoeren. Bovendien kunt u dit op minimaal twee verschillende manieren doen. Eerst:

1. Ga naar de officiële ICQ-website op: www.icq.com en klik in de rechterbovenhoek op de registratieknop

2. Doorloop de registratieprocedure, bevestig uw intenties via de ontvangen e-mail, waarna u wordt gevraagd de ICQ-applicatie te downloaden, waarmee u kunt communiceren.

3. Nadat u het programma hebt gedownload, installeert u het op uw computer en voert u het uit in het veld "Account" en voert u uw e-mailadres in dat u tijdens de registratie hebt opgegeven. Voer uw wachtwoord in en klik op de knop "Inloggen".

4. Voeg vrienden toe aan je contactenlijst en chat!

Stap 3

Een andere manier om ICQ te krijgen is de volgende:

1. Download ICQ-software en installeer deze op uw computer. Start het programma en klik in het venster dat verschijnt op het opschrift "Newbie? Register."

2. Het programma vraagt je om het registratieformulier in te vullen en je hebt je eigen ICQ.

Aanbevolen: