Hoe Maak Je Een Boek?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Boek?
Hoe Maak Je Een Boek?

Video: Hoe Maak Je Een Boek?

Video: Hoe Maak Je Een Boek?
Video: Hoe maak je een boek? Deel 1: Mijn schrijfkamer 2024, Maart
Anonim

Alles in Minecraft heeft zijn eigen doel. De meeste items zijn materialen voor het maken van anderen. Er is dus een boek nodig om een betoveringstafel en boekenkasten te maken. Zonder dat is het ook onmogelijk om de betovering over te brengen op het onderwerp. Om een betoverd wapen of harnas te krijgen, moet je eerst leren hoe je een boek kunt maken in Minecraft.

Hoe maak je een boek?
Hoe maak je een boek?

instructies:

Stap 1

Om een boek te maken, heb je drie stukken papier en één leer nodig. Om het gewenste item in Minecraft te maken, moet papier in het knutselvenster in de middelste kolom worden geplaatst, zoals weergegeven in de afbeelding, en leer moet in de linkerbenedenhoek worden geplaatst.

knutselboeken
knutselboeken

Stap 2

Nadat je een betoveringstafel hebt gemaakt van een boek, diamanten en obsidiaan, kun je gereedschappen, wapens en harnassen verbeteren met magie. Op de betoverende tafel kan een spreuk op het boek worden uitgesproken, die in de toekomst met behulp van een aambeeld naar het gewenste item wordt overgebracht.

Stap 3

Om een boek te maken, heb je eerst papier nodig. Het kan worden gemaakt van drie stokjes suikerriet die in moerassen worden gevonden. Het papier is ook te vinden in bibliotheken in forten. Je kunt in Minecraft niet op papier schrijven, maar een boek met een pen is wel geschikt om te schrijven.

Stap 4

Leer voor het maken van een boek kan worden verkregen door een koe of paard te doden. In de nieuwste versies van Minecraft kan dit item dat je nodig hebt om een boek te maken, worden gevangen tijdens het vissen. In de toekomst is het ook de bedoeling om in het spel de mogelijkheid te introduceren om leer te verkrijgen van konijnenvellen die op een werkbank liggen.

Aanbevolen: