Hoe Maak Je Een Boek In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Boek In Minecraft
Hoe Maak Je Een Boek In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Boek In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Boek In Minecraft
Video: How to make paper and a book in Minecraft? - Hoe maak je papier en een boek in Minecraft? 2024, April
Anonim

Minecraft is een computerspel waarmee je kunt maken wat je maar wilt. Daarin kun je bouwen, graven, op monsters jagen, tarwevelden laten groeien, harnassen maken en ze betoveren. Voor dat laatste kun je boeken gebruiken die je vooraf moet doen.

Betoverende tafel omringd door boekenkasten
Betoverende tafel omringd door boekenkasten

instructies:

Stap 1

In Minecraft is de productieketen voor het maken van een boek niet erg lang. Eerst moet je een stok pakken en papier maken. De eenvoudigste manier is om een rietboerderij in de buurt van het huis te maken, om deze plant niet overal op de kaart te zoeken, omdat deze vrij zeldzaam is. Drie vellen papier worden gemaakt van drie rieteenheden die in een horizontale lijn op een werkbank zijn geplaatst. Voor één boek heb je slechts drie vellen nodig.

Papier maken
Papier maken

Stap 2

Meestal is het nodig om een groot aantal boeken te maken, dus zorg voor voldoende rieten. Nu je de juiste hoeveelheid papier hebt, moet je een koe vinden, of beter dan twee. Wanneer ze worden gedood, produceren koeien rundvlees en huid in hoeveelheden van nul tot twee.

Stap 3

Je kunt een hele kudde koeien vinden en kalken, maar houd er rekening mee dat je tussen de dertig en zestig koeien moet doden om een stapel boeken te maken die worden gebruikt voor het betoveren of maken van boekenkasten. Daarom is het verstandiger om met behulp van een riem die verscheen in de nieuwste versies van Minecraft, twee of vier koeien naar het huis te brengen en een koeienboerderij te maken door een kleine ruimte af te schermen met een houten hek of een aparte kamer te creëren.

Koe- en schapenboerderij
Koe- en schapenboerderij

Stap 4

Om koeien te fokken heb je tarwe nodig. Met tarwe in de hand moet je op een paar koeien klikken zodat ze harten beginnen uit te stoten. Een paar seconden na hun contact verschijnt er een kalf. Je kunt het kweekproces in vijf minuten herhalen, het kalf groeit in een volledige speeldag uit tot een volwassene.

Reproductie
Reproductie

Stap 5

Als je jezelf voorziet van voldoende koeien die ook melk geven, zul je geen gebrek aan huid kennen. Om nu een boek te maken, moet je de werkbankinterface openen, de middelste verticale lijn met papier vullen en de huid in de onderste gleuf rechts of links plaatsen.

Aanbevolen: