Hoe Speel Je Mobiele Games Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Mobiele Games Op Een Computer
Hoe Speel Je Mobiele Games Op Een Computer

Video: Hoe Speel Je Mobiele Games Op Een Computer

Video: Hoe Speel Je Mobiele Games Op Een Computer
Video: HOW TO PLAY MOBILE GAMES ON PC IN 2021 2024, April
Anonim

Sommige hedendaagse videogames zijn voor geen enkel ander platform uitgebracht dan mobiele telefoons met de virtuele J2ME-machine. Ondertussen willen sommige gebruikers ze op een computer spelen. Om dit te doen, moet u er een speciale emulator op installeren.

Hoe speel je mobiele games op een computer
Hoe speel je mobiele games op een computer

instructies:

Stap 1

Controleer of uw machine een gewone virtuele Java-machine heeft. Ga hiervoor naar een site die ten minste één Java-applet heeft (niet te verwarren met Javascript en Flash). Het volgende werkt bijvoorbeeld: https://boltbrowser.com/demo/ Als de applet is geladen en succesvol is gestart, heeft u een virtuele Java-machine op uw computer.

Stap 2

Als u deze virtuele machine niet op uw computer heeft, ga dan naar de volgende site: https://java.com/en/download/manual.jsp?Locale = nl Download vervolgens de versie van de Java virtuele machine die geschikt is voor het besturingssysteem dat u gebruikt.

Stap 3

Als u al een Java Virtual Machine heeft, controleer dan of deze verouderd is. Volg hiervoor een andere link: https://java.com/ru/download/installed.jsp Als blijkt dat Java op uw computer moet worden bijgewerkt, download en installeer dan de nieuwe versie van deze virtuele machine zoals hierboven beschreven.

Stap 4

Een typische Java-virtuele machine die is ontworpen om op een pc te worden geïnstalleerd, is echter niet compatibel met de J2ME-standaard die wordt gebruikt in mobiele telefoons. Om deze compatibiliteit te bereiken, downloadt u een speciale emulator van de volgende pagina: https://code.google.com/p/microemu/downloads/list Het eerste archief moet worden gedownload (de rest bevat de broncodes).

Stap 5

Plaats alle bestanden uit het archief in een aparte map. Plaats de JAR-bestanden met mobiele applicaties erin. Voer de een of de ander uit met de volgende opdracht: java -jar microemulator.jar uwtoepassing.jar waarbij uwtoepassing.jar de naam is van het JAR-bestand met de game of andere mobiele toepassing die u wilt starten.

Stap 6

Begin met spelen of gebruik de app.

Stap 7

Elk programma dat de opdrachtregelinterface gebruikt, heeft veel opties waarmee u flexibel verschillende parameters kunt instellen. De emulator in kwestie is geen uitzondering. In het bijzonder kunt u hiermee het gedrag van sommige echte telefoonmodellen simuleren. Bekijk de opties die kunnen worden ingesteld vanaf de opdrachtregel bij gebruik op de volgende pagina:

Aanbevolen: