Hoe De Downloadmanager Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Downloadmanager Uit Te Schakelen
Hoe De Downloadmanager Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Downloadmanager Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Downloadmanager Uit Te Schakelen
Video: How to Download IDM | Internet Download Manager | IDM for PC (IOCE) 2024, April
Anonim

Als meerdere besturingssystemen van Windows-platforms correct op één computer zijn geïnstalleerd, kunt u bij het opstarten het opstartmenu op het scherm zien. Om een specifiek systeem te selecteren, gebruikt u gewoon de pijltoetsen en drukt u op Enter.

Hoe de downloadmanager uit te schakelen
Hoe de downloadmanager uit te schakelen

Noodzakelijk

Het systeembestand Boot.ini bewerken

instructies:

Stap 1

In sommige gevallen komt het voor dat wanneer u het systeem opnieuw installeert vanaf de installatieschijf, de vorige versie niet wordt overschreven. U hebt dus verschillende regels in de opstartsector, maar slechts één ervan werkt. Mee eens dat het geen zin heeft om elke keer dat u uw computer opstart door de lijst met systemen te kijken en te kiezen of dit kan worden vermeden.

Stap 2

Om dit te doen, moet u onthouden welke versie van het systeem op deze lijst staat. U moet het systeembestand boot.ini bewerken, dat zich in de hoofdmap van schijf C bevindt. De weergavemodus voor verborgen bestanden is standaard uitgeschakeld op Windows-platforms. Open een willekeurige map in "Verkenner", selecteer het bovenste menu "Extra" en klik vervolgens op de regel "Mapopties".

Stap 3

In het geopende venster zou u geïnteresseerd moeten zijn in de inhoud op het tabblad "Bekijken". Ga naar het blok "Geavanceerde instellingen" en schakel het selectievakje naast "Beveiligde systeembestanden verbergen" uit. Selecteer tegenover het gedeelte "Verborgen bestanden en mappen" de regel "Toon …". Om wijzigingen in de systeemweergave-instellingen op te slaan, klikt u op de knoppen "Toepassen" en "OK".

Stap 4

Ga nu naar de hoofdmap van de systeemschijf, zoek het bestand boot.ini en open de eigenschappen ervan door met de rechtermuisknop te klikken en het item met dezelfde naam te selecteren in het contextmenu. Ga vervolgens naar het tabblad "Algemeen" en schakel de optie "Alleen lezen" uit - hierdoor kunt u dit bestand bewerken en vervolgens opslaan.

Stap 5

Maak een kopie van het bestand met een andere naam, zoals boot_copy.ini of boot_1. Voor elke brandweerman wordt een kopie van het dossier gemaakt. Als u de verkeerde regel uit dit bestand verwijdert, kunt u niet opstarten als u dat zou willen, en door het bestand vanaf de kopie te herstellen, is de taak uitvoerbaar.

Stap 6

Open nu het originele bestand en verwijder alle regels in een teksteditor, behalve degene die je moest onthouden, d.w.z. is opstartbaar. Het blijft alleen om het bestand op te slaan, alle gebruikte applicaties te sluiten en opnieuw op te starten om de resultaten van het werk te zien.

Stap 7

Als de gang van zaken tijdens het opstarten van de computer positief is, mag de opstartmanager niet op het scherm verschijnen, anders moet de bewerking worden herhaald.

Aanbevolen: