Hoe De Timerefresh Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Timerefresh Te Verhogen
Hoe De Timerefresh Te Verhogen

Video: Hoe De Timerefresh Te Verhogen

Video: Hoe De Timerefresh Te Verhogen
Video: How To Refresh Your Curls! Day 2, 3, 4, 5 Curls! | BiancaReneeToday 2024, Mei
Anonim

Timerefresh in CS is een parameter die de prestaties van de videokaart tijdens het spel weerspiegelt, en waarvan de snelheid van beweging en vuur afhangt, evenals verschillende vertragingen en remmen. Om de waarde van deze parameter op uw computer te achterhalen, gaat u naar het spel en schrijft u het commando "timerefresh" in de console.

Timerefresh verhogen?
Timerefresh verhogen?

instructies:

Stap 1

De meeste gevorderde spelers zijn echter niet tevreden met deze indicator, dus de vraag rijst: hoe de timerefresh te verhogen? Dit kan op verschillende manieren.

Ga naar CS, schrijf maxplayers 0 en map de_dust 2. Zodra je verschijnt, doe niets. Ga naar de instellingen van je videokaart en stel in het tabblad "Beeldinstellingen aanpassen" onderaan de parameter "Prestaties" in de regel "Gebruik mijn voorkeur benadrukken". Ga daarna naar het menu "Set Sli and PhysX configuration" en stel de parameter "Enabled" in op het tabblad "Set PhysX GPU".

Stap 2

Veel gebruikers gebruiken ook verschillende delen van de code uit configuratiebestanden van derden om CS timerefresh te verhogen. Dit is echter fout. Zelfs als u dit doet, denk er dan over na welke parameters u in dit bestand instelt en wat u als resultaat wilt krijgen.

Stap 3

Dus, om het configuratiebestand te gebruiken om de timerefresh te verhogen, onthoud de volgende parameters. Om de parameter bijna 2 keer te verhogen, schrijft u de opdracht GL_SWAPINTERVAL 0 en start u het videosysteem opnieuw met de opdracht vid_restart.

Maar om alle trucs uit te voeren, voegt u er nog een commando aan toe: CL_MAXFPS 560. Deze parameter stelt de limiet in voor het aantal frames per seconde. Standaard is dit 60, maar om de efficiëntie van de videokaarten te verbeteren, gebruiken ze de waarde 560.

Stap 4

Plak de drie genoemde commando's aan het einde van het configuratiebestand, na alle basisinstellingen van het videosysteem. Start vervolgens de server, laad dit bestand en controleer de timerefresh-waarde opnieuw, die nu op een veel hoger niveau zal zijn.

Deze instellingen werken echter totdat u naar een ander niveau gaat, dat wil zeggen, het videosysteem start niet opnieuw op. Om het spel niet constant opnieuw te starten en het bestand opnieuw te downloaden, voeg je de volgende regel toe:

BIND F4 "SET GL_SWAPINTERVAL 1; WACHT; SET GL_SWAPINTERVAL 0; VID_RESTART"

Deze regel zegt dat de F4-toets nu behoort tot de functie van het retourneren van de standaardwaarde, pauzeren en na het instellen van nul. Dus nu, wanneer u het videosysteem opnieuw opstart, drukt u gewoon op F4 en alle instellingen vallen op hun plaats.

Aanbevolen: