Wat Te Doen Als Het Spel Niet Start?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als Het Spel Niet Start?
Wat Te Doen Als Het Spel Niet Start?

Video: Wat Te Doen Als Het Spel Niet Start?

Video: Wat Te Doen Als Het Spel Niet Start?
Video: PS4 Cannot start the application. EASY FIX! 2024, April
Anonim

In het leven van fans van computerentertainment ontstaat vaak een situatie waarin het spel niet start. Dit kan te wijten zijn aan een fout in de applicatie zelf, of aan verschillende interne factoren van het besturingssysteem. Als het spel niet start, wanhoop dan niet: er zijn nogal wat manieren om het probleem op te lossen.

Wat te doen als het spel niet start?
Wat te doen als het spel niet start?

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de systeemvereisten die op de hoes van de game-cd staan, overeenkomen met die van jou. Vaak is de reden dat het spel niet start een verouderde versie van het besturingssysteem, oude of ontbrekende stuurprogramma's voor de videokaart en geluidskaart. Zorg ervoor dat u uw DirectX- en Microsoft Visual C++-bibliotheken bijwerkt. Defragmenteer de schijf, controleer deze op virussen en eventuele storingen met behulp van de Windows-hulpprogramma's.

Stap 2

Zoek het "Readme"-bestand op de installatieschijf bij het spel en bestudeer het zorgvuldig. Het bevat vaak informatie over mogelijke problemen die kunnen optreden tijdens de installatie en het opstarten. De mappen op de installatieschijf kunnen ook speciale bijgewerkte versies van systeemstuurprogramma's bevatten die moeten worden geïnstalleerd als het spel niet start of stopt met starten.

Stap 3

Onthoud dat je de game-instellingen niet zelf hebt ingesteld in het dialoogvenster toen het werd gestart. Als je ze te hoog of ongeschikt voor je hardwareconfiguratie instelt, kan dit de reden zijn dat het geïnstalleerde spel niet start. Probeer in dit geval de instellingen opnieuw in te stellen en correct in te stellen, of installeer de game opnieuw als de toegang ertoe is verloren.

Stap 4

Denk aan alle applicaties die je de laatste tijd naast de game hebt geïnstalleerd. Besteed speciale aandacht aan antivirussen en verschillende systeemoptimizers: ze kunnen de prestaties van games en andere applicaties op elke mogelijke manier beïnvloeden. Als je zoiets ziet, verwijder of schakel dan alle onnodige programma's die momenteel op de achtergrond worden uitgevoerd uit.

Stap 5

Voer het spel uit in de compatibiliteitsmodus voor andere versies van besturingssystemen. Soms werkt deze methode, vooral als oude games niet starten. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het toepassingspictogram, selecteert u het tabblad "Compatibiliteitsmodus" en stelt u afwisselend de juiste parameters in, start u de game en test u deze op prestaties.

Stap 6

Zoek op internet naar relevante informatie die je kan helpen bij het oplossen van het probleem van het starten van het spel. Gebruik zoekmachines, forums, ontwikkelaarssite. Op de laatste kunnen vaak zogenaamde patches of updates voor de game worden uitgebracht, waardoor de prestaties worden verbeterd en problemen bij het opstarten worden opgelost.

Stap 7

Let op het deksel van de installatieschijf. Het moet een decreet hebben op het telefoonnummer of e-mailadres voor communicatie met Russisch sprekende ondersteuning. Neem contact op met het ondersteuningscentrum en leg uw probleem uit. Experts zullen u vertellen hoe u dit kunt oplossen, of raden u aan de schijf terug te sturen.

Stap 8

Neem contact op met de winkel waar je het spel hebt gekocht met een garantiebewijs en een schijf met het spel (deze moet vrij zijn van krassen en vlekken). Leg uit dat je spel niet start en vraag om een terugbetaling voor de aankoop, of verander deze schijf voor een andere. De verkopers zullen het spel controleren op prestaties en een passende beslissing nemen.

Aanbevolen: