Outlook-gegevens Opslaan

Inhoudsopgave:

Outlook-gegevens Opslaan
Outlook-gegevens Opslaan

Video: Outlook-gegevens Opslaan

Video: Outlook-gegevens Opslaan
Video: Outlook-gegevensbestand exporteren en importeren 2024, Maart
Anonim

Degenen die het ingebouwde Windows-mailprogramma Outlook Express gebruiken, worden bij het opnieuw installeren van het besturingssysteem vaak geconfronteerd met het probleem van het herstellen van het account, evenals inkomende en uitgaande brieven. Een soortgelijk probleem kan die gebruikers inhalen die met meerdere computers werken, bijvoorbeeld op het werk en thuis. Alle correspondentie handmatig versturen is op zijn zachtst gezegd onhandig. Er zijn echter handigere manieren.

Outlook-gegevens opslaan
Outlook-gegevens opslaan

instructies:

Stap 1

Kopieer de brieven in een apart document. Open Outlook, voer "Extra" in en selecteer vervolgens "Opties". Klik daarin op het tabblad "Service". Onderaan het venster ziet u de knop "Berichtenbank". Klik erop. U ziet het adres van de map waarin al uw berichten op dit moment staan. Wijzig hun opslaglocatie. Om dit te doen, kopieert u het huidige adres door het te selecteren en op de toetsencombinatie Ctrl + C te drukken. Voer vervolgens vanuit het menu Start-knop de opdracht Uitvoeren uit. Plak het adres dat u zojuist hebt gekopieerd in het dialoogvenster. Druk hiervoor op de sneltoets Ctrl + V. De systeemmap met de benodigde bestanden verschijnt in het geopende venster. Kopieer ze en verplaats ze naar de eerder gemaakte map op een andere lokale schijf die niet wordt beïnvloed door het opnieuw installeren van de software.

Stap 2

Begin met het exporteren van uw adresboek. In het programma zelf, om Outlook-gegevens op te slaan, opent u het menu Bestand, vervolgens Exporteren en vervolgens Adresboek. Er verschijnt een nieuw venster voor u: "Exporteren naar CSV-formaat". Selecteer een locatie door op de knop Bladeren te klikken om uw Outlook-adresboek op te slaan in dezelfde map waarin uw correspondentie al is opgeslagen. Klik op "Opslaan" en klik na het sluiten van het venster op "Volgende". Klik na het aanvinken van de verplichte velden op "Volgende". Er verschijnt een bericht dat het adresboek succesvol is opgeslagen. Sluit de exportwizard.

Stap 3

Bewaar uw rekeningen. Open hiervoor "Service" en vervolgens "Accounts". Selecteer in het venster dat verschijnt het tabblad "Mail" en vervolgens elk account dat u wilt behouden. Klik op Exporteren. Selecteer dezelfde map als de map waarin u uw adresboek en brieven hebt opgeslagen. Geef het bestand een naam en klik op de knop Opslaan. Sluit e-mail, kopieer alle opgeslagen gegevens naar schijf of USB-stick. Het opslaan van Outlook-gegevens is gelukt.

Aanbevolen: