Hoe U Uw Outlook-adresboek Kunt Opslaan

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Outlook-adresboek Kunt Opslaan
Hoe U Uw Outlook-adresboek Kunt Opslaan

Video: Hoe U Uw Outlook-adresboek Kunt Opslaan

Video: Outlook Contactpersonen toevoegen aan adresboek | 2 handige manieren uitgelegd 2022, November
Anonim

Wanneer u met Outlook Express werkt, is het niet alleen mogelijk om visitekaartjes en adresboeken uit andere toepassingen voor het werken met e-mail te importeren, maar ook om adressen, visitekaartjes en berichten die in hun Outlook Express zijn opgeslagen, te exporteren naar andere programma's of bestanden die handig in gebruik zonder speciale software. Een dergelijke actie kan bijvoorbeeld nodig zijn als de gebruiker het besturingssysteem opnieuw moet installeren, bijwerken of herstellen van een crash.

Hoe u uw Outlook-adresboek kunt opslaan
Hoe u uw Outlook-adresboek kunt opslaan

instructies:

Stap 1

Kopieer de adresboekbestanden in het interne formaat van het programma. Ze bevinden zich op C: \ WINDOWS \ ApplicationData \ Microsoft \ AddressBook voor pre-Millenium Windows-bezitters of C: \ Documents_and_Settings \ user_id \ LocalSettings \ ApplicationData \ Identities {user_id} Microsoft \ Outlook Express op latere besturingssystemen deze versie.

Stap 2

Naast deze bestanden kunt u ook berichten opslaan, waarvan de adressen voor verschillende versies van systemen C: \ Windows \ Application {user_id} Microsoft_Corporation \ Outlook_Express en C: \ Documents_and_Settings \ user_id \ LocalSettings \ Application \ Identities {user_id } Microsoft \ Outlook_Express respectievelijk.

Stap 3

Deze gegevens moeten worden bewaard om ervoor te zorgen dat ze onschendbaar zijn tijdens de volgende manipulaties. Ze kunnen worden gebruikt om de database met contacten en berichten te herstellen - nadat het besturingssysteem voor het eerst is gestart en Outlook Express is geïnstalleerd, worden mappen met dezelfde naam op dezelfde adressen gemaakt. Door de opgeslagen databases erin te kopiëren, kunnen ze worden gebruikt.

Stap 4

Sla het programma-adresboek op als een tekstbestand met velden gescheiden door komma's. Om dit te doen, moet u de opdracht "Adresboek" uitvoeren in het submenu "Exporteren" van het menu "Bestand". Het resulterende bestand wordt opgeslagen op een door de gebruiker opgegeven locatie.

Stap 5

Importeer het tekstbestand in Outlook. Om dit te doen, voert u na het opnieuw installeren van de toepassing de opdracht "Ander adresboek" uit in het submenu "Importeren" van het menu "Bestand".

Stap 6

Het is ook mogelijk om eenvoudig het adresboek te kopiëren met behulp van het klembord, met behulp van de toetscombinatie "Ctrl + C" - deze aanpak slaat alles op, niet alleen de standaardadressen.

Populair per onderwerp