Hoe Skype Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Skype Te Activeren
Hoe Skype Te Activeren

Video: Hoe Skype Te Activeren

Video: Hoe Skype Te Activeren
Video: New Skype Meeting Button Missing in Outlook 2024, April
Anonim

Gedurende de lange jaren van zijn bestaan heeft het Skype-programma zich zo goed gevestigd dat het leger van zijn gebruikers elke dag groter wordt. Een van de redenen voor deze populariteit is gratis bellen binnen het netwerk. Abonnees betalen alleen voor internetverkeer.

Hoe Skype te activeren
Hoe Skype te activeren

instructies:

Stap 1

Het activeren van Skype-software is zo eenvoudig dat het slechts een paar minuten duurt om een account aan te maken en te registreren.

Ga hiervoor naar het websiteadres skype.com en download het Skype-programma. Deze software is helemaal gratis voor elke gebruiker en er zijn geen activeringssleutels, demo's of andere beperkingen op het gebruik ervan.

Stap 2

Installeer Skype op uw computer en volg de aanwijzingen van de installatiewizard. Selecteer de programmataal en bepaal of je de voorgestelde internetbrowser Google Chrome nodig hebt. Overweeg ook of u een plug-in moet installeren voor snelle toegang tot alle Skype-functies. Dankzij deze module, door op de telefoonknop op een van de sites te klikken, wordt u rechtstreeks naar het Skype-programma geleid en kunt u meteen bellen. Houd er echter rekening mee dat deze module de werking van het Windows-systeem enigszins zal vertragen.

Stap 3

Wacht tot het installatieproces is voltooid en registreer uw account. Om dit te doen, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in, evenals informatie over uw e-mail. Controleer eerst de bruikbaarheid van de opgegeven mailbox om Skype in de toekomst probleemloos te kunnen gebruiken.

Stap 4

Geef aanvullende persoonlijke gegevens op waarmee abonnees en alleen penvrienden u later zullen herkennen. Probeer niet alle velden in te vullen - schrijf alleen de informatie op die u nodig acht.

Stap 5

Klik op de functie "Inloggen" en voltooi de registratie van uw account. Voer daarna het programma in met de login die u zojuist hebt gemaakt. Zo voltooit u het activeringsproces van Skype en kunt u ten volle profiteren van alle vele mogelijkheden die u naar deze software hebben getrokken.

Aanbevolen: