Hoe Win 10 Pro Te Activeren Zonder Sleutel

Inhoudsopgave:

Hoe Win 10 Pro Te Activeren Zonder Sleutel
Hoe Win 10 Pro Te Activeren Zonder Sleutel

Video: Hoe Win 10 Pro Te Activeren Zonder Sleutel

Video: HOE KAN IK WINDOWS ACTIVEREN? | TechTime 2022, December
Anonim

Niet-geactiveerde vensters is een heel groot probleem. De eeuwige inscriptie in de rechter benedenhoek verstoort de gebruikerservaring enorm. Activeer Windows 10 zonder sleutel letterlijk in minuten!

Hoe win 10 pro te activeren zonder sleutel
Hoe win 10 pro te activeren zonder sleutel

Voorbereiding

Download om te beginnen het gratis kmsauto-programma via de link die in de bronnen wordt vermeld. Om er zeker van te zijn dat het programma niet kwaadaardig is, kunt u de opmerkingen lezen, die voldoende over zijn. Sommige mensen hebben fouten, maar meestal ok. Voor de meeste gebruikers werkt deze applicatie prima.

Windows-fout

Windows blokkeert automatisch het starten van deze applicatie en herkent deze als gevaarlijk en kwaadaardig. Niet omdat dit programma echt niet werkt, maar omdat het potentiële kopers van de gelicentieerde versie van Windows afschrikt.

Voer het gedownloade archief uit, sluit het eerste pop-upvenster. Klik vervolgens op de knop "Uitpakken naar". Bevestig het uitpakken met "OK". Voer in het volgende venster het wachtwoord in dat u eerder heeft ontvangen van de site waar de applicatie is gedownload. Daarna verschijnt bovenaan een map met de naam "KMSAuto.Lite.Portable.v.1.2.0".

Ga naar de map, klik op de bovenste snelkoppeling om het programma te starten. Daarna zal het besturingssysteem het volgende bericht in een apart venster weergeven: "De bewerking is niet succesvol voltooid omdat het bestand een virus of mogelijk ongewenst programma bevat." Het is alleen ongewenst voor Windows, maar niet voor de geïnteresseerde gebruiker.

Klik op "OK", daarna verdwijnt de bovenste snelkoppeling. Het wordt alleen automatisch verwijderd, zodat u het niet kunt gebruiken. Om dit systeem te omzeilen, moet u de map verwijderen die verscheen na het uitpakken van het archief. Verwijder het archief zelf niet!

De volgende stap is om naar het "Windows Defender Security Center" te gaan. Klik op de knop "Virus- en bedreigingsbeveiliging". Klik in het geopende venster op de link "Bescherming tegen virussen en andere bedreigingen".

Het nieuwe venster heeft een automatische waarde van "Aan", onder de tag "Real-time bescherming". Schakel deze functie uit tijdens het installeren van kmsauto. Pak daarna het gedownloade archief uit. Start de app vanuit de bovenste map.

Installatie

Als u nu in het programma Windows voor de eerste keer activeert, plaatst u een actieve waarde onder het opschrift "Set GVLK". Klik vervolgens op de knop "Windows-sleutel". Wacht de langdurige informatieverwerking af. In het blauwe venster, dat zich onderaan het programma bevindt, zou het opschrift "Competited" moeten verschijnen. Dit betekent dat je alles goed hebt gedaan.

Zet een actieve waarde onder het label "Activering". Klik op de bovenste knop "Windows-activering". Na een minuutje wachten krijg je een geactiveerde Windows 10 pro!

Populair per onderwerp