Hoe Shararam-kaart Gratis Te Krijgen Zonder Sms

Inhoudsopgave:

Hoe Shararam-kaart Gratis Te Krijgen Zonder Sms
Hoe Shararam-kaart Gratis Te Krijgen Zonder Sms

Video: Hoe Shararam-kaart Gratis Te Krijgen Zonder Sms

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Как взломать аккаунт в "Шарарам" 2023, Februari
Anonim

Shararam is een populair leuk online spel voor kinderen. Elke dag verschijnen er updates in, die kunnen worden gekocht voor de lokale valuta - Shararam-kaarten en Rumbiki. Ze kunnen voor echt geld worden gekocht, maar niet iedereen kan deze methode gebruiken om meer kansen in het spel te krijgen. Daarom zijn jonge spelers geïnteresseerd in hoe ze een gratis Shararam-kaart kunnen krijgen zonder sms en waar ze Rumbiki kunnen krijgen.

Hoe Shararam-kaart gratis te krijgen zonder sms
Hoe Shararam-kaart gratis te krijgen zonder sms

Wat zijn gratis en betaalde Shararam-kaarten?

De Shararam-kaart in een leuk educatief spel met Smeshariki maakt het voor een personage mogelijk om kleding, huizen, clubs te openen, coole huisdieren te hebben en te reizen.

Je kunt kaarten kopen in Shararam, terwijl je bij sommige soorten gratis Rumbics kunt krijgen.

Er zijn verschillende soorten kaarten in het spel.

Voorheen was het mogelijk om gratis een Shararam-kaart voor een korte termijn te krijgen voor een periode van 1 tot 3 dagen voor Rumbiki die werd ontvangen voor correcte antwoorden op de Smeshariki-school, nu verschijnt deze mogelijkheid slechts af en toe tijdens speciale acties.

De minimale kaart van Shararam heeft een periode van 7 dagen. U kunt de eigenaar worden door een sms te sturen. Er was een periode dat het mogelijk was om gratis een speciale cadeaukaart te winnen in de "Smeshariki - Beginning"-actie, maar op dit moment is deze niet geldig.

Wie een kaart voor een maand heeft gekocht, kan verschillende kleding en achtergronden voor hun persoonlijke pagina cadeau krijgen.

Tijdens speciale promoties hebben spelers de mogelijkheid om een ​​kaart voor zes maanden te kopen. Als bonus worden er magische vaardigheden en huizen aan gegeven.

Samen met het standaard jaarabonnement van Shararam kun je een bijzondere woning krijgen die je gewoon niet kunt krijgen. U kunt een woningoptie kiezen uit de aangeboden woningen naar uw smaak.

Er is ook een geheimagentkaart. Het is bijna onmogelijk om zo'n kaart gratis te krijgen in Shararam. Samen met de aankoop voor 3 maanden of een jaar, kan de gebruiker een van de drie "spiongiften" krijgen om uit te kiezen. Naast de standaardfuncties van de Shararam-kaart, geeft deze optie je het recht om geheim agent te worden in het spel met Smeshariki.

Hoe krijg je gratis een Shararam-kaart

Veel ouders zijn tegen kinderen die geld uitgeven aan het kopen van kaarten in het spel, ondanks het feit dat het educatief en ontwikkelingsgericht is. Als je familie er bij is, kun je proberen de Shararam-kaart gratis te krijgen door deel te nemen aan verschillende wedstrijden.

Dus op de website ShararamOtvety.ru trekken ze regelmatig Rumbics, kaarten en andere geschenken.

Als je in detail wilt weten welke promoties momenteel geldig zijn in het spel, kun je naar de discussies gaan op de officiële Shararam-groep op het sociale netwerk Vkontakte. Daar vindt u in detail alle voorwaarden van de huidige wedstrijden.

U kunt eigenaar worden van een speciale kaart om gebruikers naar de groep en naar het spel te brengen. Hoe meer je vrienden studenten van de Smeshariki-school willen worden, hoe groter de kans om de eigenaar van de gewenste prijs te worden.

Je kunt een Shararam-kaart zonder sms krijgen voor het beste gedicht over Smesharikov. Als je geen poëtische talenten hebt, vraag dan je ouders om je te helpen.

Krijg gratis Shararam-kaart wordt aangeboden op sites van derden. Sommige portalen beloven Rumbiki te bedriegen met cheats, andere staan ​​klaar om een ​​kaart te verstrekken voor het verzenden van gratis sms. Voer dergelijke acties niet uit zonder ouderlijke toestemming, omdat u in de meeste gevallen in plaats van een gratis Shararam en Rumbik-kaart een virus op uw computer kunt krijgen of geld op uw telefoon kunt uitgeven zonder de eigenaar te worden van de gewenste bonussen.

Populair per onderwerp