Hoe Je Gratis Games Op Steam Kunt Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Je Gratis Games Op Steam Kunt Krijgen
Hoe Je Gratis Games Op Steam Kunt Krijgen

Video: Hoe Je Gratis Games Op Steam Kunt Krijgen

Video: Hoe Je Gratis Games Op Steam Kunt Krijgen
Video: Gratis Steam Games (TUTORIAL) 2024, April
Anonim

Steam is een populaire spelservice waarmee je allerlei soorten computerspellen kunt kopen. De meeste posities in de resource store worden vertegenwoordigd door betaalde versies van games, maar er zijn verschillende manieren waarop je er een aantal gratis kunt krijgen.

Hoe je gratis games op Steam kunt krijgen
Hoe je gratis games op Steam kunt krijgen

instructies:

Stap 1

Je kunt deelnemen aan een promotie of weggeefactie die regelmatig wordt gehouden door Valve-partners of online gamewinkels. Er zijn verschillende bronnen op internet die aanbieden om, voor deelname aan een bepaalde poll, loterij of spel, een sleutel van het spel te ontvangen die in de Steam-servicewinkel wordt gepresenteerd als een geschenk.

Stap 2

Van alle services kan bijvoorbeeld de Play Blink-bron worden vermeld. Het is een spelsite waar je verschillende gadgets kunt spelen om een Steam-sleutelbeloning te verdienen. Als je bepaalde resultaten hebt behaald met zo'n service, heb je alle kans om te winnen. Om deel te nemen, moet u de beschikbare registratieprocedure doorlopen door op de knop Maak een gratis account aan te klikken.

Stap 3

Steam zelf bevat ook enkele games die helemaal gratis worden verspreid en beschikbaar zijn via de downloadlink op de servicepagina. U kunt ze openen vanuit de categorie "Gratis" of door de juiste naam in de zoekopdracht in te voeren. Tot de populairste games in de winkel behoren TrackMania Nations Forever, Combat Arms, Dragon Nest, America's Army 3, Alien Swarm, Micro Volts.

Stap 4

Ook worden mods gratis gedistribueerd voor sommige games, die kunnen worden gedownload via Steam. Je kunt bijvoorbeeld de Half-Life 2 Buka Localization-add-on toevoegen aan de gekochte Half-Life 2, die de officiële vertaling activeert van de Russische localizer met dezelfde naam Buka. Of om Red Orchestra: Ostfront te spelen, kun je de Mare Nostrum- of Darkest Hour-extensies gratis downloaden.

Stap 5

Heel vaak biedt de Steam-service promoties voor de aankoop van games. U kunt bijvoorbeeld één game kopen waarvoor de promotie plaatsvindt, en de tweede als cadeau krijgen. Dus als je Counter Strike Pack koopt, krijg je de eerste versie van CS 1.6 gratis. Ga voor informatie over promoties dagelijks naar het betreffende gedeelte van de Steam-service.

Aanbevolen: