Hoe Een Flitser Te Plaatsen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Flitser Te Plaatsen?
Hoe Een Flitser Te Plaatsen?

Video: Hoe Een Flitser Te Plaatsen?

Video: Hoe Een Flitser Te Plaatsen?
Video: LED Flitsers Aansluiten u0026 Synchroniseren | Ledhandel24 HOW-TO 2024, Mei
Anonim

Met moderne flash-technologieën kunt u niet alleen uw site decoreren, maar ook andere documenten die u maakt, bijvoorbeeld elektronische presentaties. Om flash-elementen in te voegen, moet u de Adobe Flash Player-plug-in op uw computer installeren; er zijn ook speciale toepassingen om dit te doen.

Hoe een flitser te plaatsen?
Hoe een flitser te plaatsen?

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - Powerpoint-programma.

instructies:

Stap 1

Voeg de flashfilm toe aan de dia in uw Power Point-presentatie. Om dit te doen, kunt u rechtstreeks in het programma zelf invoegen of er een speciale add-on voor gebruiken. Gebruik de speciale iSpring-app. Hiermee kunt u een Flash-video net zo gemakkelijk in een presentatie invoegen als een video, afbeelding of geluid.

Stap 2

Download hiervoor deze plug-in, installeer deze op uw computer. Start vervolgens het Power Point-programma. Het iSpring Pro-paneel wordt erin toegevoegd, het uiterlijk zal verschillen afhankelijk van de versie van de applicatie.

Stap 3

Om een Flash-bestand aan de presentatiedia toe te voegen, klikt u op de knop "Flash invoegen" op de iSpring-werkbalk, selecteert u in het dialoogvenster dat wordt geopend het gewenste bestand en klikt u op de knop "Openen". Sla uw PowerPoint-presentatie op of converteer deze naar flash-formaat. Hiermee kunt u het op uw website, blog of e-mail plaatsen.

Stap 4

Voeg flash-elementen toe aan Html. Om uw webpagina te versieren met flash-animatie, gebruikt u het iSpring-hulpprogramma om een banner toe te voegen. Als u bijvoorbeeld een presentatie aan een webpagina moet toevoegen, sla deze dan op in Flash-formaat met iSpring. Ga naar publicatie-instellingen, selecteer het tabblad "Home".

Stap 5

Zorg ervoor dat HTML maken is geselecteerd. Converteer uw presentatie met de Single Flash-bestandsmodus. Het resultaat is dat je één video hebt voor de hele presentatie. Als je deze optie uitschakelt, krijg je aparte video's die overeenkomen met de dia's. U ontvangt ook een bestand met de extensie html, een webpagina met een flashvideo en een script dat voorkomt dat de browser het afspelen van de video blokkeert. Kopieer alle ontvangen bestanden naar uw webpaginamap.

Stap 6

Bewerk de paginacode om er een Flash-presentatie aan toe te voegen. Om dit te doen, moet u de videocode aan de objecttag toevoegen en naar het script linken.

Aanbevolen: