Een Account Registreren

Inhoudsopgave:

Een Account Registreren
Een Account Registreren

Video: Een Account Registreren

Video: Een Account Registreren
Video: Hoe een account aanmaken? 2024, April
Anonim

Op de meeste bronnen is de mogelijkheid om berichten en opmerkingen achter te laten, privéberichten naar andere gebruikers te sturen, bepaalde secties met informatie over gebruikers te bekijken en enkele discussies te lezen alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers. Casual gasten kunnen de beschikbare opties beperken of lid worden van een site, forum of blog door daar een account aan te maken.

Een account registreren
Een account registreren

instructies:

Stap 1

Ga naar de homepage van de site. Het moet het adres hebben: www.site-naam in het Latijn of Russisch.prefix (ru, com, uk, ua, RF of andere). Scroll omhoog op de pagina.

Stap 2

Zoek de link "Registreren". Soms wordt het vervangen door andere woorden: “Registreer”, “Maak een account aan”, “Aanmelden”, “Maak een account aan”, “Maak een account aan”, “Maak een account aan”, enz. Klik.

Stap 3

Voer op de nieuwe pagina uw gegevens in: welke bijnaam wilt u vertegenwoordigen (controleer op uniciteit van deze bron), met welk e-mailadres de bijnaam moet worden gekoppeld (in geval van wachtwoordverlies, melding van wijzigingen op de bron, kortom, om contact op te nemen met de administratie en gebruikers van de bron) welk wachtwoord u gaat invoeren (maak een wachtwoord van Latijnse letters in verschillende registers en Arabische cijfers). Op sommige sites wordt het wachtwoord automatisch gegenereerd door het sitesysteem om al te eenvoudige wachtwoorden te vermijden. Nadat u uw account heeft geactiveerd, kunt u deze onafhankelijk vervangen door een willekeurige.

Sommige sites vermelden geslacht, leeftijd, type activiteit, woonplaats, telefoonnummer, ICQ-nummer en andere gegevens, op vrijwillige of verplichte basis.

De meeste sites hebben bescherming tegen automatische registratie van bots - u moet de test oplossen (voer cijfers en letters van de afbeelding in). Vul correct in, in overeenstemming met de site-eisen (spaties, registers)

Stap 4

Klik op de knop "Doorgaan" ("Volgende", "Doorgaan", "Registreer" of een soortgelijk woord). Nadat u het bericht over succesvolle registratie heeft gezien, voert u de mailbox in die is opgegeven in de vragenlijst. Zoek een brief van de site, volg de aangegeven link en activeer het record. Voer daarna uw gebruikersnaam en wachtwoord in en begin met communiceren op de bron.

Aanbevolen: