Hoe U Uw Borderlands-versie Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Borderlands-versie Kunt Controleren
Hoe U Uw Borderlands-versie Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Borderlands-versie Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Borderlands-versie Kunt Controleren
Video: Borderlands 3: Version 0.m (How to get u0026 How it Works!) 2024, April
Anonim

Het is vrij eenvoudig om de versie te achterhalen van een programma of spel dat op uw computer is geïnstalleerd, deze bewerking kost u niet zoveel tijd. Deze informatie is eenvoudig te verkrijgen met speciale programma's.

Hoe u uw Borderlands-versie kunt controleren
Hoe u uw Borderlands-versie kunt controleren

Noodzakelijk

MVSoft PC-informatieprogramma

instructies:

Stap 1

Open het configuratiescherm van de computer en selecteer het spel Borderlands in het menu Programma's toevoegen/verwijderen, meestal staat de versie ook naast de naam. Als de informatie die u nodig heeft niet in dit menu staat, gebruik dan andere methoden. Bekijk bijvoorbeeld gamedetails vanuit het hoofdmenu door Systeeminformatie te openen. In sommige versies van het spel kan de informatie die je nodig hebt ook worden ingevoegd in een van de menuvensters of in de afbeelding op het laadscherm.

Stap 2

Om de Borderlands-versie van het spel te bekijken, open je de map met de installatiebestanden. Zoek een tekstdocument met de naam Read Me en bekijk de informatie over de versie van het spel, meestal staat het in dit bestand. Dit document is ook gemakkelijk terug te vinden op de programmadiskette.

Stap 3

Bekijk de informatie in de installatiemap, in het exe-bestand. Gewoonlijk wordt informatie over de versie van een computerspel geschreven in de naam van het installatiebestand of de eigenschappen ervan. Kijk ook naar de schijf waarvan je het spel op je computer hebt geïnstalleerd. Lees aandachtig de tekst op de voor- en achterkant van de schijfverpakking, meestal bevat deze de versie van het spel. Als er geen informatie op de verpakking staat, probeer dan de schijf in het station te plaatsen en zoek de versie-aanduiding in het autorun-menu dat verschijnt.

Stap 4

Download en installeer MVSoft PC Information op uw computer, zodat u de versies van games op uw computer kunt bekijken. MVSoft PC Information werkt niet alleen met games, maar ook met andere programma's, dus deze applicatie is ook handig voor gebruik voor andere doeleinden.

Stap 5

Start het geïnstalleerde programma en selecteer de Borderlands-game in het hoofdmenu met systeeminformatie.

Aanbevolen: