Gegevens Herstellen Die Van Een Computer Zijn Verwijderd

Inhoudsopgave:

Gegevens Herstellen Die Van Een Computer Zijn Verwijderd
Gegevens Herstellen Die Van Een Computer Zijn Verwijderd

Video: Gegevens Herstellen Die Van Een Computer Zijn Verwijderd

Video: Gegevens Herstellen Die Van Een Computer Zijn Verwijderd
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Moderne harde schijven zijn in staat om verwijderde informatie voor een lange tijd op te slaan. Dit komt door het feit dat gegevens alleen volledig van het oppervlak van de platen worden gewist wanneer bepaalde sectoren worden overschreven.

Gegevens herstellen die van een computer zijn verwijderd
Gegevens herstellen die van een computer zijn verwijderd

Noodzakelijk

Gemakkelijk herstel

instructies:

Stap 1

Het is noodzakelijk om zo snel mogelijk te beginnen met het herstellen van verwijderde bestanden. Als u bestanden hebt verwijderd van een niet-systeempartitie van de harde schijf, sluit dan onmiddellijk alle programma's die op deze partitie zijn geïnstalleerd. Probeer niets te doen met de bestanden op die lokale schijf.

Stap 2

Eenvoudig herstel downloaden. Installeer dit hulpprogramma op een andere partitie op uw harde schijf. Voer het programma uit en open het menu Herstelbestanden.

Stap 3

Nadat u een nieuw menu hebt geopend, selecteert u het item Verwijderd herstel. Dit is nodig om het programma te laten zoeken naar handmatig verwijderde bestanden. Selecteer de harde schijfpartitie waar de verwijderde bestanden zich bevonden.

Stap 4

Vink het vakje naast Volledige scan aan. Een diepe scan duurt langer, maar vergroot de kans op succesvol herstel van informatie.

Stap 5

Als u alleen geïnteresseerd bent in bestanden van een bepaald type, vul dan het veld Bestandsfilter in. Geef de bestandsextensies op waarnaar u wilt zoeken. U kunt deze stap overslaan, maar het gebruik van een filter vermindert de tijd die nodig is om de vereiste gegevens te vinden aanzienlijk.

Stap 6

Klik na het voorbereiden van de parameters op de knop Scannen. Het proces van het vinden van verwijderde informatie kan 10 minuten tot enkele uren duren. De duur ervan hangt af van de grootte van de lokale schijf en de geselecteerde scanopties. Wacht tot het proces is voltooid en een nieuw menu wordt geopend.

Stap 7

Bekijk de lijst met gevonden bestanden. Schakel de selectievakjes in om ze te herstellen. Klik op de knop Opslaan. Geef het lokale station en de map op waar de herstelbare bestanden worden opgeslagen.

Stap 8

Sluit het hulpprogramma Easy Recovery na het voltooien van de vereiste bewerkingen. Open de map waarin de gegevens zijn hersteld. Zorg ervoor dat de bestanden klaar zijn voor gebruik en niet beschadigd zijn.

Aanbevolen: