Bestanden Vinden Die Uit De Prullenbak Zijn Verwijderd

Inhoudsopgave:

Bestanden Vinden Die Uit De Prullenbak Zijn Verwijderd
Bestanden Vinden Die Uit De Prullenbak Zijn Verwijderd
Anonim

Per ongeluk gewiste noodzakelijke informatie is slechts de helft van de moeite. Erger nog, toen je erin slaagde de Prullenbak op te schonen en pas toen ontdekte dat je samen met het "opschonen" het vereiste bestand verwijderde, en natuurlijk werd er geen back-up gemaakt. Toch kunt u nog steeds bestanden vinden die uit de prullenbak zijn verwijderd. Softwareontwikkelaars hebben speciale programma's bedacht waarmee u verloren gegevens kunt herstellen.

Bestanden vinden die uit de prullenbak zijn verwijderd
Bestanden vinden die uit de prullenbak zijn verwijderd

Noodzakelijk

Recuva-programma

instructies:

Stap 1

Recuva is een klein, gratis, gemakkelijk te gebruiken hulpprogramma. Het zal niet moeilijk zijn om het te downloaden en op uw computer te installeren. Voer het programma uit. U ziet een nieuw venster dat op uw monitor wordt geopend - dit is de installatiewizard. Als je wilt - je kunt dit venster sluiten - is het hulpprogramma zo vriendelijk en eenvoudig dat je geen extra hulp nodig hebt bij het installeren van en werken met het programma. Of u kunt de instructies van de installatiewizard volgen.

Stap 2

Ga akkoord met de voorwaarden van de "Licentieovereenkomst" en ga verder.

Stap 3

Het programma zal u vragen om de gratis Google Toolbar te installeren - de keuze is aan u. Wanneer u een beslissing neemt over deze vraag, klikt u op "Installeren".

Stap 4

Selecteer allereerst in de programma-instellingen de taal waarin het zou moeten werken. Dit kan gedaan worden door achtereenvolgens Opties - Taal - Russisch te kiezen.

Stap 5

Ga dan naar de schijf waar de verloren data die je nodig hebt zich in het recente verleden bevonden. Klik op de knop Analyseren.

Stap 6

Het analyseproces wordt snel voltooid en u ziet een lijst met verwijderde bestanden. Het programma geeft niet alleen een lijst met gewiste gegevens, maar wijst ook een pictogram toe aan elk bestand dat de mogelijkheid van herstel aangeeft. Naast de bestanden die kunnen worden hersteld, licht een groene cirkel op, naast de bestanden die slechts gedeeltelijk kunnen worden hersteld. hersteld - geel, en degenen die niet kunnen worden hersteld, zijn rood.

Stap 7

Bekijk deze lijst en vink het vakje aan voor de bestanden die u wilt retourneren. Klik op de knop "Herstellen". Binnen een minuut worden de verloren gegevens hersteld naar de plaats waar ze eerder waren.

Aanbevolen: