Hoe Artefacten Te Verzamelen In Een Heldere Lucht

Inhoudsopgave:

Hoe Artefacten Te Verzamelen In Een Heldere Lucht
Hoe Artefacten Te Verzamelen In Een Heldere Lucht

Video: Hoe Artefacten Te Verzamelen In Een Heldere Lucht

Video: Hoe Artefacten Te Verzamelen In Een Heldere Lucht
Video: 10 september is een wonderbaarlijke dag, zeg maar één simpel en magisch woord 2024, April
Anonim

De S. T. A. L. K. E. R-game is na de release erg populair geworden onder gamers. Een van de vaardigheden van de speler daarin is het verzamelen van artefacten. Als het in de eerste versie van het spel "Shadow of Chernobyl" vrij eenvoudig was om dit te doen, omdat de artefacten eigenlijk onder de voeten lagen, werden ze in de versie "Clear Sky" onzichtbaar gemaakt, wat hun verzameling enorm gecompliceerd maakte.

Hoe artefacten te verzamelen in een heldere lucht
Hoe artefacten te verzamelen in een heldere lucht

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het spel "S. T. A. L. K. E. R. Heldere lucht".

instructies:

Stap 1

Start het spel. Helemaal aan het begin krijgt u de artefactdetector "Response". Hij is de zwakste in het spel. Daarnaast kun je deze apparatuur op opdrachten krijgen of bij handelaren kopen. De Veles-detector kan worden gekocht in de Dark Valley van Ashot, en de Bear-detector kan worden verkregen door lid te worden van de Stalkers-groep van Valerian's vader. Ook worden detectoren verkocht door Sacharov, van de Stalker-handelaar bij de Agroprom, van de Schuldenhandelaar, van de Freedom-handelaar. In dit geval moet u een bepaald niveau van groepering bereiken om goederen van deze personen te kunnen kopen.

Stap 2

Druk op de "O"-toets om de artefactdetector in de "Clear Sky" te krijgen. Daarna zie je op het scherm hoe het bijbehorende apparaat in de hand van je held zal verschijnen. Gewoonlijk zijn artefacten in verschillende anomalieën, dus benader er een met een geactiveerde detector. Als het gewenste object zich in deze zone bevindt, begint het apparaat een kenmerkend piepgeluid af te geven. In dit geval is de frequentie rechtstreeks afhankelijk van uw afstand tot het artefact.

Stap 3

Ga voorzichtig in een cirkel om de anomalie heen. Het is noodzakelijk om te controleren of het artefact op de rand ligt. In dit geval hoeft u geen risico te nemen en pakt u rustig het juiste item op. Als uit de omweg blijkt dat het artefact zich ergens in de anomalie bevindt, houd dan de bouten bij de hand.

Stap 4

Stap voorzichtig de anomalie binnen en voel een veilig pad. Om dit te doen, gooi je de bouten voor je uit en keer je onmiddellijk terug naar de artefactsensor. Zoek dus de plaats waar het piepen van het apparaat het sterkst zal worden. Het is vermeldenswaard dat sommige detectoren ook de richting of exacte locatie van het artefact kunnen weergeven.

Stap 5

Ga dichter naar de plaats waar het piepen zal veranderen in een continu geluid. Daarna zie je een trillend licht met een artefact erin. Pak het op en loop voorzichtig terug uit de anomalie.

Aanbevolen: