Hoe Vuil Op De Harde Schijf Op Te Ruimen?

Inhoudsopgave:

Hoe Vuil Op De Harde Schijf Op Te Ruimen?
Hoe Vuil Op De Harde Schijf Op Te Ruimen?

Video: Hoe Vuil Op De Harde Schijf Op Te Ruimen?

Video: Hoe Vuil Op De Harde Schijf Op Te Ruimen?
Video: Schijfopruiming Windows 10 - How to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

De aanwezigheid van een enorme hoeveelheid onnodige bestanden op de harde schijf is de belangrijkste reden voor de vertraging van het besturingssysteem. Om de prestaties van uw computer te verbeteren zonder systeembestanden te beschadigen, moet u alle soorten afval op uw harde schijf correct kunnen verwijderen.

Hoe vuil op de harde schijf op te ruimen?
Hoe vuil op de harde schijf op te ruimen?

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Eerst moet u onnodige systeembestanden en andere onnodige informatie verwijderen. Dit kan met behulp van de tools van het Windows-besturingssysteem. Er moet meteen worden opgemerkt dat het de moeite waard is om een systeemherstelcontrolepunt te maken voordat u de harde schijf schoonmaakt.

Stap 2

Open "Mijn computer". Klik met de rechtermuisknop op de harde schijfpartitie waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd en open de eigenschappen ervan. Klik op de knop Schijfopruiming en wacht tot de scan is voltooid.

Stap 3

Bestudeer de te verwijderen bestanden zorgvuldig. Klik op de knop "OK" en vervolgens - "Bestanden verwijderen".

Stap 4

Nu is het tijd om het systeemregister aan te pakken. Download CCleaner van de officiële website https://www.myccleaner.com. Installeer het en voer het uit. Klik op de knop "Zoeken naar problemen" om het scanproces te starten

Stap 5

Wacht tot het zoeken naar onnodige registervermeldingen is voltooid. Klik op de knop Repareren.

Stap 6

Voor een uitgebreide analyse van de staat van de harde schijf en het gehele besturingssysteem is het raadzaam om speciale hulpprogramma's te gebruiken. Download Advanced System Care va

Stap 7

Installeer dit programma op uw computer en voer het uit. Ga naar het Windows Cleanup-menu. Activeer alle vier de items in de rechterkolom en klik op de knop "Scannen". Klik na het voltooien van dit proces op de knop "Repareren".

Stap 8

Navigeer naar het menu Systeemdiagnose. Herhaal de procedure beschreven in de vorige stap.

Stap 9

Open het menu Hulpprogramma's. Selecteer op het tabblad "Versnelling" het item "Opschoning" en voer het uit. Geef de harde schijfpartities op die u wilt scannen en klik op de knop "Volgende". Wacht tot de lijst met te verwijderen bestanden verschijnt en klik op de knop "Volgende".

Aanbevolen: