Hoe De Taakbalk Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe De Taakbalk Te Verbergen
Hoe De Taakbalk Te Verbergen

Video: Hoe De Taakbalk Te Verbergen

Video: Hoe De Taakbalk Te Verbergen
Video: Windows 10 Taakbalk Verbergen | Windows 10 Tips Nederlands 2024, April
Anonim

Als u zoveel mogelijk ruimte op uw bureaublad wilt vrijmaken, kunt u de weergave van de taakbalk verbergen. Indien nodig kunt u in een fractie van een seconde profiteren van de mogelijkheden.

Hoe de taakbalk te verbergen
Hoe de taakbalk te verbergen

Noodzakelijk

Windows XP-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

In eerste instantie wil ik het proces beschrijven, hoe het er van de buitenkant uit zal zien. Nadat de gebruiker de juiste parameters in de instellingen heeft ingesteld en de wijzigingen heeft opgeslagen, verdwijnt de taakbalk van het bureaublad. Om het opnieuw te gebruiken, hoeft u alleen maar de muisaanwijzer naar de onderkant van het scherm te laten zakken en het paneel keert terug naar zijn plaats. Zodra u de aanwijzer van de taakbalk verwijdert, verdwijnt deze weer. Laten we het nu hebben over hoe u deze optie kunt activeren in het besturingssysteem Windows XP.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en ga vervolgens in het menu dat verschijnt naar het gedeelte "Eigenschappen". U ziet een venster op de monitor met twee tabbladen: "Taakbalk" en "Startmenu". Schakel over naar het weergeven van de taakbalkopties. In het tabblad dat wordt geopend, moet u het vakje "De taakbalk automatisch verbergen" aanvinken. Daarna hoeft u alleen maar de wijzigingen te accepteren door op de knop "OK" te klikken. Zo is het je gelukt om de taakbalk te verbergen.

Stap 3

Als we het hebben over de mogelijke nadelen van een dergelijke optie, is het de moeite waard om de volgende nadelen op te merken. Ten eerste kunt u de tijd waarop het paneel verdwijnt en verschijnt niet instellen. Ten tweede kan het zijn dat u vanwege een storing in het systeem even moet wachten voordat het paneel op het beeldscherm verschijnt. Meestal wordt het direct weergegeven.

Aanbevolen: