Hoe Een Zwart Scherm Te Verwijderen Bij Het Opstarten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Zwart Scherm Te Verwijderen Bij Het Opstarten
Hoe Een Zwart Scherm Te Verwijderen Bij Het Opstarten

Video: Hoe Een Zwart Scherm Te Verwijderen Bij Het Opstarten

Video: Hoe Een Zwart Scherm Te Verwijderen Bij Het Opstarten
Video: PS4 HOW TO FIX BLACK SCREEN NO SIGNAL! 2024, April
Anonim

Sommige gebruikers die het Windows Seven-besturingssysteem op relatief oude computers installeren, hebben tijdens het installatieproces een probleem met een zwart scherm ondervonden. Er is één bewezen methode om dit probleem op te lossen.

Hoe een zwart scherm te verwijderen bij het opstarten
Hoe een zwart scherm te verwijderen bij het opstarten

Noodzakelijk

Windows 7 installatieschijf

instructies:

Stap 1

Start het proces van het installeren van het besturingssysteem zoals gewoonlijk. Zet uw computer aan en druk op de Del-toets. Op het scherm wordt het BIOS-menu van het moederbord weergegeven. Open opstartapparaat. Ga naar het menu Prioriteit opstartapparaat. Zoek uw dvd-station erin en wijs het aan als het eerste apparaat in de downloadlijst. Sla de instellingen op.

Stap 2

Plaats de installatieschijf of het USB-station met de archieven van het Windows Seven-besturingssysteem in het station en start de computer opnieuw op. Druk op een willekeurige toets op het toetsenbord om het installatieproces van het besturingssysteem te starten.

Stap 3

Selecteer de taal voor het installatiemenu. Als u een schijf gebruikt die meerdere versies van het besturingssysteem bevat, selecteert u de gewenste versie en klikt u op de knop "Volgende".

Stap 4

Selecteer de harde schijfpartitie waar u het Windows Seven-besturingssysteem wilt installeren. Als er nog geen sectie is, maak deze dan aan.

Stap 5

Wacht tot de eerste fase van het installatieproces van het besturingssysteem is voltooid. Na het opnieuw opstarten verschijnt opnieuw het venster met het bericht Druk op een willekeurige toets om vanaf cd op te starten. Klik nergens op omdat u de computer vanaf de harde schijf moet opstarten om door te gaan met de installatie.

Stap 6

Nadat de tweede fase van de installatie van het besturingssysteem is voltooid, wordt de computer opnieuw opgestart. En nu, op een gegeven moment, zal in plaats van het opstartmenu een zwart scherm op de monitor worden weergegeven. Dit komt omdat deze monitor of videoadapter de door het systeem gespecificeerde schermresolutie niet ondersteunt. Start uw computer opnieuw op door op de Reset-knop te klikken.

Stap 7

Druk op de F8-toets wanneer u de pc aanzet vanaf de harde schijf. Selecteer onder de bestaande opties om door te gaan met downloaden het item "Videomodus inschakelen met lage resolutie 640x480" en druk op Enter. Wacht tot de installatie van het besturingssysteem is voltooid. Zorg ervoor dat u een geschikter stuurprogramma voor uw grafische kaart installeert.

Aanbevolen: