Hoe Webmoney-account Te Betalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Webmoney-account Te Betalen?
Hoe Webmoney-account Te Betalen?

Video: Hoe Webmoney-account Te Betalen?

Video: Hoe Webmoney-account Te Betalen?
Video: how to create webmoney account 2024, April
Anonim

Het elektronische geldsysteem WebMoney is met recht het populairste betalingssysteem in het Russisch sprekende segment van internet. Het is moeilijk om het aantal diensten, sites en diensten te tellen die deze e-valuta als betaalmiddel accepteren. En hoewel het algehele systeem zeer gebruiksvriendelijk is, zijn sommige aspecten van de werking de moeite waard om nader te bekijken, bijvoorbeeld het betalen van een factuur met Webmoney.

Hoe webmoney-account te betalen?
Hoe webmoney-account te betalen?

instructies:

Stap 1

Het meest voorkomende geval is de betaling van een factuur met behulp van het WM Keeper Classic-programma dat op uw computer is geïnstalleerd. Start het Webmoney-programma met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad of via het menu Start -> Alle programma's -> Webmoney -> WM Keeper Classic. Voer uw nummer in het systeem in, dat wil zeggen WMID en uw wachtwoord. Of, op een andere, vertrouwde manier, log in op het elektronische betalingssysteem.

Stap 2

Klik met de linkermuisknop op het menu-item in het hoofdvenster van het programma, dat zich in de linkerbovenhoek bevindt. Selecteer met de muis de regel "Inkomende facturen" en klik op het subitem "Alles bekijken". Er wordt een venster geopend waarin alle betalingstransacties uit uw portemonnee zichtbaar zijn en de laatste rekening het bovenste item is. Dubbelklik erop om een gedetailleerde beschrijving te openen. Als deze factuur nog niet is betaald, ziet u linksonder in het venster de knop 'Betalen'.

Stap 3

Klik erop en lees een gedetailleerde beschrijving van de operatie en verdere acties. In het volgende venster wordt u gevraagd de digitale code uit de afbeelding in te voeren om de betaling van de factuur te bevestigen. Voer de code in en klik nogmaals op Volgende. Als uw portemonnee voldoende saldo heeft, wordt deze gedebiteerd om de rekening te betalen en ziet u een venster waarin de betalingshandeling wordt bevestigd.

Stap 4

U kunt ook met de linkermuisknop op het tabblad Inkomend in het programmavenster klikken in plaats van het menu Inkomende rekeningen te bekijken. Ga dan verder zoals hierboven beschreven.

Stap 5

Een ander geval is als je niet het programma vanaf je computer gebruikt, maar de netwerkversie van de portemonnee, de zogenaamde WM Keeper Mini. Ga eerst naar uw portemonnee-pagina. Kijk dan tegenover de regel "Betalen" - als u onbetaalde rekeningen heeft, wordt dit aangegeven, bijvoorbeeld "Betalen: 1 rekening".

Stap 6

Klik op dit opschrift. De detailpagina voor die factuur wordt geopend. Als u akkoord gaat om deze rekening te betalen, klikt u op de knop "Betalen" net hieronder.

Stap 7

Lees op de volgende pagina het bericht over de noodzaak om deze bewerking te bevestigen. Voer de vereiste bevestiging in, dat wil zeggen de code uit de afbeelding, het wachtwoord of het wachtwoord van het elektronische sleutelsysteem en druk op de knop met het opschrift "OK".

Stap 8

Als uw portemonnee voldoende saldo heeft, verschijnt er een bericht over een succesvolle betaling en ziet u naast het opschrift "Betalen" de regel "Geen nieuwe facturen". Vul anders uw portemonnee op en probeer opnieuw te betalen.

Aanbevolen: