Hoe Te Betalen Voor Skype Met Een Voucher

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Skype Met Een Voucher
Hoe Te Betalen Voor Skype Met Een Voucher

Video: Hoe Te Betalen Voor Skype Met Een Voucher

Video: Hoe Te Betalen Voor Skype Met Een Voucher
Video: Skype Tutorial: How to Buy Skype Credit 2024, April
Anonim

Met Skype kunnen veel mensen communiceren, ongeacht de afstand tussen hen. Videobellen, chatten en gewoon bellen - de meeste functies zijn gratis, maar het kan geen kwaad om een bepaald bedrag op je saldo of prepaid-diensten te hebben. Je kunt je Skype-portemonnee opwaarderen met een voucher.

Hoe te betalen voor Skype met een voucher
Hoe te betalen voor Skype met een voucher

Noodzakelijk

  • - stationaire computer / laptop / netbook,
  • - Skype geïnstalleerd,
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Om de als cadeau ontvangen Skype-voucher te activeren, moet u het programma starten. Open hiervoor het menu "Start" onder "Alle programma's" en klik op Skype. Als u een Skype-snelkoppeling op het bureaublad of tussen de snelstartmenu-items hebt, kunt u het programma starten door op deze snelkoppeling te dubbelklikken.

Stap 2

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op het programma.

Stap 3

Selecteer in het bovenste menu van het programma "Skype" en vervolgens "Account".

Stap 4

Klik in de rechterbenedenhoek op de link "Voucher inwisselen"

Stap 5

Voer in het veld dat verschijnt het nummer van uw voucher in, vink het vakje aan naast het item "Ik accepteer de Servicevoorwaarden", nadat u deze regels eerder hebt gelezen

Stap 6

Klik op de knop "Activeer voucher of prepaidkaart". U ziet het bericht "Uw bestelling is geaccepteerd voor verwerking." Wacht een paar minuten, nadat de bijbehorende melding van het programma is verschenen, kunt u de geactiveerde services gaan gebruiken

Stap 7

Om te controleren welke diensten voor u beschikbaar zijn gekomen, selecteert u in het hoofdmenu van het programma "Skype" en vervolgens "Account". In het venster dat verschijnt, ziet u het item "Huidige abonnementen", waarin de voor u beschikbare services worden vermeld. Door op de link "Instellingen" te klikken naast de dienst waarin u geïnteresseerd bent, kunt u nuttige informatie zien, zoals de activeringsdatum van de dienst en de datum tot wanneer u deze dienst kunt gebruiken.

Aanbevolen: