Hoe Te Betalen In ITunes

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen In ITunes
Hoe Te Betalen In ITunes

Video: Hoe Te Betalen In ITunes

Video: Hoe Te Betalen In ITunes
Video: Как вернуть App Store в iTunes? 2024, Mei
Anonim

Om aankopen in de iTunes Store te betalen, moet u een account aanmaken waaraan een creditcard is gekoppeld. U kunt dit doen met behulp van de programma-interface. Door de kaart te koppelen, kun je alle applicaties en boeken kopen in Apple Stores.

Hoe te betalen in iTunes
Hoe te betalen in iTunes

instructies:

Stap 1

Download iTunes-software van de officiële website van Apple. Het bevindt zich in het bovenste navigatiemenu van de bron in de sectie met dezelfde naam. Voer het gedownloade bestand uit en volg de instructies van het installatieprogramma.

Stap 2

Start de geïnstalleerde iTunes en ga naar de sectie "Store" - "Login". Klik op de knop Maak een Apple ID aan en voer de vereiste informatie in het programmavenster in. Voer op dezelfde pagina uw bankkaartgegevens in en klik op "Volgende". Ga na het voltooien van de handeling naar uw mailbox en bevestig het aanmaken van een account na ontvangst van de brief.

Stap 3

Log in op uw Apple-account met dezelfde Store - Aanmelden. Wanneer een dialoogvenster verschijnt om de informatie te bekijken, drukt u op de knop "Bekijken". Voer uw betalingsgegevens in en vul de vereiste velden in en klik vervolgens op de knop "Volgende".

Stap 4

Om uw betalingsgegevens te wijzigen, start u iTunes en logt u in bij de app store. Klik daarna op de sectie "Opslaan" - "Bekijk account". Voer uw wachtwoord opnieuw in en klik op de knop "Wijzigen" rechts van het opgegeven betalingstype. Nadat u alle instellingen heeft gemaakt, klikt u op "Voltooien".

Stap 5

Ga na het koppelen van de kaart naar de winkelcategorie en selecteer de programma's die je nodig hebt. In het geval dat de aanvraag is betaald, klikt u op de knop die de prijs aangeeft in het aanvraagvenster. Bevestig de afschrijving door uw accountwachtwoord in te voeren en de instructies op het scherm te volgen. Na het einde van de procedure wordt het geld van uw kaart afgeschreven en kunt u het hulpprogramma van uw keuze installeren.

Stap 6

Nadat u de gewenste toepassing hebt geselecteerd, sluit u uw apparaat met een kabel op de computer aan om de synchronisatieprocedure uit te voeren en gekochte bestanden toe te voegen.

Aanbevolen: