Hoe Te Betalen Voor Domolink

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Domolink
Hoe Te Betalen Voor Domolink

Video: Hoe Te Betalen Voor Domolink

Video: НЕФТЬ..SP500..КУРС ДОЛЛАРА..РУБЛЬ.ЕВРО.ЗОЛОТО.АКЦИИ AMAZON.НОВОСТИ.БЕЗРАБОТИЦА..РЫНОК ЖИЛЬЯ.19.11.20 2022, November
Anonim

Domolink biedt internettoegangsdiensten aan op prepaidbasis: om volgende maand te internetten, moet u ervoor betalen in de lopende maand. Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee je kunt betalen voor de diensten van de Domolink provider.

Hoe te betalen voor Domolink
Hoe te betalen voor Domolink

instructies:

Stap 1

De eerste methode is om geld te storten op de persoonlijke rekening van de abonnee in een van de Domolink- of Rostelecom-kantoren. Om te betalen, vertel de operator uw persoonlijke rekeningnummer, bevestig vervolgens de juiste achternaam waarop de rekening is geregistreerd en geef de operator het bedrag dat u wilt storten. Daarna zal de exploitant het overgemaakte geldbedrag overmaken naar de opgegeven rekening en u een cheque overhandigen. Gooi het pas weg als u zeker weet dat het geld is overgemaakt.

Stap 2

U kunt ook betalen voor de service van het verstrekken van internettoegang in een van de filialen van de Russische Post. De betalingsprocedure is vergelijkbaar met de procedure in het Domolinka-kantoor. Maak geld over naar de operator, vertel het nummer van de persoonlijke rekening voor het bijschrijven van geld en ontvang een cheque. In de nabije toekomst zal het geld worden overgemaakt naar de opgegeven rekening.

Stap 3

Een andere mogelijkheid om voor Domolinka-diensten te betalen, is het gebruik van een enkele Rostelecom-communicatiekaart. Je kunt het kopen in een van de kantoren van het bedrijf. U kunt er op twee manieren mee betalen voor Domolinka-diensten: telefonisch en via internet.

Stap 4

Om telefonisch voor services te betalen, belt u 8-805-450-0-154 (of 154 als u een Rostelecom-abonnee bent). Voer vervolgens de pincode van de kaart in en druk op de #-toets. Volg de aanwijzingen van het antwoordapparaat en selecteer de betaling voor communicatiediensten (toets 3). Druk vervolgens op toets 2 om te betalen voor Domolinka-communicatiediensten. Voer daarna uw rekeningnummer in en druk op de #-toets. Druk vervolgens op 1 als u al het geld naar deze rekening wilt overmaken, of op 2 als u een bepaald bedrag wilt opgeven.

Stap 5

Om diensten via internet te betalen, volgt u de link https://ovuepks.centertelecom.ru/. Voer in de daarvoor bestemde velden het kaartnummer en de pincode in en voer de symbolen uit de afbeelding in. Klik op de knop "Inloggen". Selecteer "Domolink Internet" uit de lijst, vermeld uw persoonlijke rekeningnummer en het bedrag dat u wilt overmaken en klik op de knop "Betalen".

Stap 6

Een andere optie is om te betalen met elektronisch geld, bijvoorbeeld Yandex.Money. Open de site http://money.yandex.ru/ en selecteer "Betalen". Zoek in de sectie "Internet en TV" het item "Domolink" en klik erop. Vul uw persoonlijke rekeningnummer, bedrag in de daarvoor bestemde velden in en klik op de knop "Betalen".

Stap 7

U kunt voor Domolink ook betalen met betaalterminals. Selecteer in de sectie "Internet" "Domolink". Voer daarna het persoonlijke rekeningnummer in het daarvoor bestemde veld in. Voer het benodigde geldbedrag in de rekeningacceptor in. Klik op de knop "Betalen" en ontvang een cheque.

Populair per onderwerp