Hoe De Webmoney-portemonnee Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Webmoney-portemonnee Te Activeren
Hoe De Webmoney-portemonnee Te Activeren

Video: Hoe De Webmoney-portemonnee Te Activeren

Video: Hoe De Webmoney-portemonnee Te Activeren
Video: Как создать кошелек Вебмани? Инструкция по регистрации кошелька WebMoney и получению аттестата 2024, April
Anonim

Met de ontwikkeling van informatietechnologie kunnen tegenwoordig veel aankopen via internet worden gedaan. Een van de populaire betalingssystemen is Webmoney. Veel gebruikers hebben echter problemen tijdens het registratieproces, namelijk bij het activeren van de portemonnee.

Hoe de webmoney-portemonnee te activeren
Hoe de webmoney-portemonnee te activeren

instructies:

Stap 1

Om dit probleem op te lossen, moet u begrijpen dat dit systeem een complexe structuur is en dat alle acties in een strikt gedefinieerde volgorde moeten worden uitgevoerd. Zodra u alle gegevens op de officiële website invult, moet u de e-mail aangeven waarnaar u een melding van registratie ontvangt, evenals een link die u moet volgen om te bevestigen.

Stap 2

Vervolgens moet u uw mobiele telefoonnummer invoeren. Deze bewerking is verplicht, omdat deze is ontworpen om uw portemonnee te beschermen en automatisch te registreren bij bots. Voer het telefoonnummer correct in, want er wordt een code naar toegestuurd die op de site moet worden ingevoerd. Zodra u dit doet, selecteert u de versie van het webmoney-programma waarmee de betaling zal worden gedaan.

Stap 3

Als je alles met een computer gaat doen, kies dan voor Keeper Classic. Om het programma op uw mobiele telefoon te gebruiken, kiest u Keeper Mobile. Het zal echter gemakkelijker zijn om het programma met een computer te gebruiken en veel betrouwbaarder. Je portemonnee wmid of een speciale code wordt naar je post gestuurd. Start het programma op uw computer en voer de code in het wmid-veld in. Het wachtwoord wordt voor de eerste keer door u ingesteld. Bedenk een lastige combinatie. Er zijn veel mensen op internet die zich bezighouden met het hacken van portemonnees met eenvoudige wachtwoorden.

Stap 4

Zodra u deze gegevens invoert, klikt u op de knop "Ok". Vervolgens start het systeem het programma automatisch. Nu moet je je account activeren. Dezelfde code wordt naar uw e-mail en telefoon verzonden. Er zal ook een link in de mail staan. Ga ernaartoe en voer de code in. Ga vervolgens naar het programma en druk op de F5-knop op het toetsenbord van de computer. Uw portemonnee is geactiveerd. Nu kunt u het systeem in volledige modus gebruiken. Onthoud alleen de veiligheid van uw computer, want u kunt het hele systeem infecteren en onbevoegden zullen geld uit de portemonnee halen.

Aanbevolen: