Een Parkour-mod Installeren

Inhoudsopgave:

Een Parkour-mod Installeren
Een Parkour-mod Installeren

Video: Een Parkour-mod Installeren

Video: Een Parkour-mod Installeren
Video: how to install parkour mod in gta san andreas 2024, Mei
Anonim

Voor de game GTA San Andreas zijn er veel verschillende mods, patches en ander aanvullend materiaal die de spelfunctionaliteit verbeteren, waaronder de parkour-mod, die op een speciale manier op de computer wordt geïnstalleerd.

Een parkour-mod installeren
Een parkour-mod installeren

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Sluit het spel. Download de CLEO 3-bibliotheek van de officiële site van de GTA San Andreas-game (https://www.gta.ru/sanandreas/files/13860/). Dit is een voorwaarde voor het installeren van de mod die je nodig hebt. Ga verder met de installatie volgens de instructies in het menu. Start en sluit GTA opnieuw. Maak in de gamedirectory een cleo-map, als het systeem dit niet eerder zelf heeft gedaan, kopieert u de gedownloade parkour-mod ernaar.

Stap 2

Open uw browser. Zoek op internet naar de mod die je nodig hebt. Houd er rekening mee dat fraude bij dit verzoek vaker voorkomt. Velen bieden aan om een specifiek bestand te downloaden (dit geldt met name voor verschillende niet-gamingforums) dat een parkour-mod voor GTA San Andreas op uw computer zal installeren. Na het downloaden om het archief uit te pakken of voor een ander doel, wordt u gevraagd om uw telefoonnummer in te voeren of een sms te sturen, doe dit in geen geval, zelfs als er beoordelingen over deze mod in de discussies zijn.

Stap 3

Download de parkour-mod naar uw computer en controleer deze op virussen en kwaadaardige code, pak het archief uit en scan het opnieuw. U kunt het bestand downloaden via de volgende link: https://ld.mediaget.com/index.php?l=ru&fu=http%3A%2F%2Fwww.playground.ru%2Fdownload%2F%3Ffile%3D15928&r=playground. ru&f= 231_parkour_modrar, het werd gecontroleerd door het antivirusprogramma, maar u zult ook de parkour- en parkour2-bestanden controleren en kopiëren met behulp van het rechtsklikmenu. Plak ze in de cleo-map die je hebt gemaakt.

Stap 4

Vind instructies op internet voor het gebruik van de mods die je hebt gedownload, je kunt ook intuïtief verschillende toetscombinaties gebruiken om bepaalde acties uit te voeren die nu beschikbaar zijn met de parkour-mod.

Aanbevolen: