Herobrine Maken In Minecraft Mine

Inhoudsopgave:

Herobrine Maken In Minecraft Mine
Herobrine Maken In Minecraft Mine

Video: Herobrine Maken In Minecraft Mine

Video: Herobrine Maken In Minecraft Mine
Video: (No Mod?!!) How to summon Herobrine in minecraft (2021) 2024, Maart
Anonim

Veel minecrafters proberen erachter te komen hoe ze een herobrine kunnen maken in Minecraft, maar de officiële versie van de game biedt deze mogelijkheid niet. Fans ontwikkelen regelmatig verschillende add-ons voor het spel, en het is dankzij een dergelijke add-on dat Herobrine kan worden opgeroepen.

Hoe Herobrine te maken in Minecraft
Hoe Herobrine te maken in Minecraft

Noodzakelijk

  • Om herobrin in Minecraft te maken, moet je het volgende hebben:
  • - de spelclient die op de computer is geïnstalleerd;
  • - modloader;
  • - EasyModInstaller.jar mod;
  • - evenals een houweel, zwaard, aansteker, twee blokken goud, een hels en een herobrine-blok.

instructies:

Stap 1

Om een modloader en een speciale mod te installeren waarmee je herobrin in Minecraft kunt aanroepen, moet je deze bestanden vanaf het netwerk naar je computer downloaden.

Stap 2

Om de modloader te installeren, opent u de map intominecraft.jar, kopieert u alle bestanden en brengt u ze over naar minecraft.jar naar uw computer. Doe hetzelfde met de into.minecraft- en minecraft-mappen.

Stap 3

Het is onmogelijk om een herobrine in Minecraft te maken zonder mods, maar na het installeren van de juiste add-on, zal een verschrikkelijk mythisch wezen de gamewereld op jouw verzoek bezoeken.

Stap 4

Om dit te doen, moet je een totem bouwen. De bouw zou moeten beginnen door twee gouden blokken te plaatsen op de plaats waar je de maffia wilt bellen. Leg dan een blok herobrine en een blok hellesteen. Deze laatste moet worden aangestoken met een aansteker. Na het ontsteken verschijnen er rood gloeiende ogen op de Hellstone. Herobrine is klaar.

Stap 5

Na het uitvoeren van de bovenstaande manipulaties, moet je voorzichtig zijn en altijd een zwaard en een houweel bij je houden. Nu moet je op reis gaan door de gamewereld en op zoek gaan naar de platen waarop de naam van het gecreëerde personage is geschreven. Ze moeten worden geperst en het materiaal waaruit ze zijn gemaakt, wordt verzameld. Van de verzamelde blokken kun je een lichtsteen maken.

Stap 6

Wanneer, na voltooiing van alle noodzakelijke manipulaties, vuur en lava voor je verschijnen, zul je begrijpen dat je de herobrine in Minecraft hebt kunnen doen, omdat het personage dat je hebt opgeroepen tot leven zal komen en voor je zal verschijnen.

Aanbevolen: