Een Winkel Maken In Minecraft Mine

Inhoudsopgave:

Een Winkel Maken In Minecraft Mine
Een Winkel Maken In Minecraft Mine

Video: Een Winkel Maken In Minecraft Mine

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to build a pet shop in minecraft 2023, Februari
Anonim

In Minecraft kun je veel dingen doen die in het dagelijks leven aanwezig zijn. Sommige zijn gemakkelijk te maken met beschikbare gereedschappen, terwijl andere veel moeilijk te vinden materialen nodig hebben om te maken. Sommige dingen kunnen bij verschillende entiteiten worden verkregen of worden gevonden. En de game heeft de mogelijkheid om ze te kopen en verkopen. Als je geïnteresseerd bent in het laatste, leer dan hoe je een winkel kunt maken in Minecraft.

Een winkel maken in Minecraft Mine
Een winkel maken in Minecraft Mine

instructies:

Stap 1

Om je eigen winkel in Minecraft te maken, heb je een bord en een kist nodig. Plaats de doos voor het opbergen van artikelen die te koop zijn waar u een verkoop wilt regelen en hang er een bord overheen.

Stap 2

Op het bord moet u de verkoop- en aankoopprijzen van goederen plaatsen. Om een ​​bord te ontwerpen, laat u de eerste regel leeg, het zal uw bijnaam weerspiegelen. Schrijf in de tweede regel hoeveel items u met één klik kunt kopen of verkopen. Voeg in de derde regel de prijsinformatie toe. De eerste cijfers geven de verkoopprijs van uw product aan en de tweede, geschreven zonder spaties, gescheiden door een dubbele punt, geeft de aankoopprijs aan. De vierde regel is de belangrijkste - u moet het identificatienummer van het product correct aangeven.

Stap 3

Om uw klanten zeker te laten weten wat u hen aanbiedt, kunt u er een ander bordje naast hangen, waar de naam van het product op komt te staan.

Stap 4

Als u een artikel niet gaat kopen, vermeld dan in het prijskaartje alleen de verkoopprijs zonder extra tekens. En als je daarentegen wat dingen moet kopen, schrijf dan het cijfer 0 voor de dubbele punt.

Stap 5

Om dingen in Minecraft te verkopen, moet je met de rechtermuisknop op de plaat klikken en kopen - links. U kunt het beschikbare bedrag controleren met het / geld-commando. Dus als je een winkel in Minecraft hebt gemaakt, kun je ontbrekende dingen kopen of overtollige dingen verkopen, en er geld voor krijgen.

Populair per onderwerp