Een Portaal Laten Eindigen In Minecraft Mine

Inhoudsopgave:

Een Portaal Laten Eindigen In Minecraft Mine
Een Portaal Laten Eindigen In Minecraft Mine

Video: Een Portaal Laten Eindigen In Minecraft Mine

Video: I Transformed the Nether Portal in Minecraft 2022, December
Anonim

Er zijn verschillende werelden in Minecraft, om naar toe te gaan welke portalen nodig zijn. De zogenaamde edge is het laatste deel van het spel, waar je de hoofdbaas - de Dragon of the Edge - moet vinden en doden. Om bij de rand te komen, moet je een portaal laten eindigen in Minecraft.

hoe een portaal te laten eindigen in minecraft
hoe een portaal te laten eindigen in minecraft

instructies:

Stap 1

Om een ​​portaal naar het einde in Minecraft te maken, moet je de hel bezoeken en een kerker vinden. Dood een dozijn kleine vlam en pak de vuurtakjes van hen.

Stap 2

Trek in de normale wereld 15 parels af van de endermannen. Deze wezens zijn zwart, lang en kunnen teleporteren.

Stap 3

Verdeel de vuurstaven in 2 poeders, combineer een ervan met de enderman-parel. Dankzij deze eenvoudige manipulaties krijg je het oog van een enderman. Je hebt er ongeveer 15 nodig.

Stap 4

Om een ​​portaal naar het einde in Minecraft te maken, of liever te vinden, moet je het oog van de enderman in de lucht gooien en kijken waar hij vliegt. Loop achter hem aan en hef je oog weer op. Na verschillende pogingen zal het opbranden. als je ziet dat het oog van de rand naar het water of naar de grond zal vliegen, dan is het portaal naar het einde dichtbij. Het kan zowel op de grond als onder water worden geplaatst. Til het oog van de enderman op en graaf tot je een grot ziet.

Stap 5

Onderzoek de grot zorgvuldig. Daarin vind je tralies, deuren, knoppen die handig zijn voor het decoreren van je huis. Alleen in de grot kun je een bemoste kasseien krijgen.

Stap 6

Je vindt het edge-portaal in Minecraft in een grot in een kleine kamer met lava en een spawner. De spawner kan worden gedood of met fakkels worden opgehangen, en de lava kan worden bedekt met blokken om er niet in te vallen. In de kamer zie je trappen die naar een portaal leiden, maar deze zal niet actief zijn.

Stap 7

Maak het eindportaal af met behulp van de enderman-ogen en plaats ze op de portaalblokken. Als gevolg van deze manipulaties zou het portaal naar het einde in Minecraft moeten worden geactiveerd.

Populair per onderwerp