Een Kaart Downloaden Voor Minecraft (Minecraft)

Inhoudsopgave:

Een Kaart Downloaden Voor Minecraft (Minecraft)
Een Kaart Downloaden Voor Minecraft (Minecraft)

Video: Een Kaart Downloaden Voor Minecraft (Minecraft)

Video: Een Kaart Downloaden Voor Minecraft (Minecraft)
Video: Hoe moet je een Minecraft Map downloaden -NOU hier leg ik het JOU UIT 2024, April
Anonim

Minecraft is een uniek spel, al was het maar omdat gebruikers elke gewenste kaart kunnen maken. Om ten volle te genieten van het werk van andere spelers, is het niet voldoende om een video over de gecreëerde wereld te bekijken, je moet deze downloaden en alleen lopen.

Een kaart downloaden voor Minecraft
Een kaart downloaden voor Minecraft

instructies:

Stap 1

Zoek een site van waaruit u een kaart voor Minecraft kunt downloaden. Het is wenselijk dat dit torrent-trackers zijn, dan zal de downloadsnelheid merkbaar hoger zijn. De meest populaire bron op dit gebied is Minecraft-Mods. Deze site heeft een zeer handige zoekfunctie en snelle download (in twee klikken). De bronnen Mine-Pe en MinecraftMonster kunnen als analogen dienen.

Stap 2

Download de kaart voor Minecraft en voltooi vervolgens de installatie. Maak hiervoor een aparte map op uw bureaublad, pak de inhoud daar uit en sleep de bestanden naar de map "Opslaan", die zich in het Roaming-menu van uw account bevindt. Vaak kan deze map worden verborgen, dus je moet het vakje naast "verborgen mappen en bestanden weergeven" in het eigenschappenmenu aanvinken.

Stap 3

Schakel het spel in (de versie moet overeenkomen met de versie die is aangegeven bij het downloaden op de site). Selecteer Singleplayer. Er gaat een lijst met werelden voor je open. Selecteer de kaart die je zojuist hebt geïnstalleerd en begin met spelen. Vergeet niet dat veel auteurs texture packs met kaarten opnemen. Om de kaart eruit te laten zien zoals de maker hem heeft gezien, moet je deze installeren voordat je het spel start.

Stap 4

Als de kaart niet start, controleer dan hoe goed je build is. Zoek hiervoor de geïnstalleerde bestanden en controleer of de regio- en gegevensmappen aanwezig zijn. De documenten session.lock, level.dat_old en level.dat kunnen ook ontbreken. Als er ten minste één item ontbreekt, start het spel mogelijk niet. Dan moet je een andere kaart voor Minecraft downloaden.

Aanbevolen: