Het Applicatiepictogram Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Applicatiepictogram Wijzigen
Het Applicatiepictogram Wijzigen

Video: Het Applicatiepictogram Wijzigen

Video: Het Applicatiepictogram Wijzigen
Video: bureaublad pictogrammen wijzigen 2024, April
Anonim

De procedure voor het wijzigen van het toepassingspictogram in het Microsoft Windows-besturingssysteem verwijst naar standaardacties en kan worden uitgevoerd met behulp van standaardsysteemtools. In het Mac OS-besturingssysteem moet u de extra applicatie img2icns gebruiken.

Het applicatiepictogram wijzigen
Het applicatiepictogram wijzigen

Noodzakelijk

  • - img2icns;
  • - iPhone Verkenner

instructies:

Stap 1

Roep het contextmenu van de te wijzigen programmasnelkoppeling op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Eigenschappen" (voor OS Windows).

Stap 2

Ga naar het tabblad Snelkoppeling van het dialoogvenster Eigenschappen dat wordt geopend en selecteer Pictogram wijzigen (voor Windows OS).

Stap 3

Specificeer het pad naar de gewenste afbeelding in.ico-formaat en klik op de knop OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor OS Windows).

Stap 4

Roep het contextmenu van de te wijzigen applicatiesnelkoppeling op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Toon pakketinhoud" te selecteren (voor Mac OS).

Stap 5

Dubbelklik op de mappen Inhoud en bronnen en zoek het.icns-bestand (voor Mac OS).

Stap 6

Sleep de gewenste afbeelding naar de map Resources, nadat u deze naar het gewenste formaat hebt geconverteerd met het hulpprogramma img2icns en de naam hebt gewijzigd in resources (voor Mac OS).

Stap 7

Bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop "Ja" te klikken in het geopende aanvraagvenster (voor Mac OS).

Stap 8

Download en installeer het iPhone Explorer-programma op uw computer om de bewerking uit te voeren van het vervangen van het pictogram van de applicatie die op het mobiele apparaat is geïnstalleerd.

Stap 9

Verbind uw apparaat met uw computer via een USB-kabel en start iPhone Explorer.

Stap 10

Vouw de map /Apps/appname.app/appname.app.app uit waarin de geselecteerde applicatie is opgeslagen en zoek het bestand Icone.

Stap 11

Vervang de gevonden snelkoppeling door de gewenste en start het mobiele apparaat opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: