Je Telefoon Verbinden Met Je Tv

Inhoudsopgave:

Je Telefoon Verbinden Met Je Tv
Je Telefoon Verbinden Met Je Tv

Video: Je Telefoon Verbinden Met Je Tv

Video: Je Telefoon Verbinden Met Je Tv
Video: How to Connect iPhone to TV + Screen Mirror! (2021) 2024, April
Anonim

In onze tijd ontwikkelt de technologie zich zeer snel. Een persoon heeft niet altijd tijd om eraan te wennen. Je hebt geen tijd om terug te kijken, je hebt iets nieuws gecreëerd! Vrij recent waren er ook geen mobiele telefoons, maar nu kunnen ze veilig op de tv worden aangesloten. Dit is erg handig wanneer u uw smartphone moet gebruiken om foto's uit de telefoongalerij te laten zien. Er zijn verschillende manieren om je smartphone met je tv te verbinden.

Je telefoon verbinden met je tv
Je telefoon verbinden met je tv

Wij verbinden via kabel

Thuis is het raadzaam om de bekabelde methode te gebruiken, omdat je niet altijd de juiste kabel bij de hand hebt en thuis geen problemen zal hebben om deze te vinden. U kunt uw telefoon aansluiten via USB of HDMI.

De meest populaire verbindingsmethode is via HDMI. Deze kabel heeft een hoge gegevensoverdrachtsnelheid. U kunt video's bekijken en naar audio-opnamen luisteren vanaf uw telefoon op uw tv! Maar deze methode is natuurlijk alleen geschikt als er een geschikte connector op de tv en smartphone is voorzien.

Bij gebruik van USB gebruikt de tv de telefoon als een flashstation, waarmee presentaties, videobestanden, enzovoort kunnen worden gelezen. Steek de mini-USB/micro-USB-kabel in de gewenste ingang op de smartphone, het andere uiteinde in de USB-poort van de tv. Dat is het, nu kunt u uw tv gebruiken als whiteboard voor uw presentatie! Houd er rekening mee - voordat u verbinding maakt met een bekabelde methode, moet u eerst zowel de telefoon als de tv uitschakelen!

Draadloos verbinden

Natuurlijk is er een manier om je telefoon op je tv aan te sluiten zonder een kabel te gebruiken. Het is gebaseerd op Wi-Fi-transmissietechnologie. U kunt dus op elk gewenst moment draadloos bestanden van de gadget bekijken! Alleen een dergelijke verbinding is exclusief mogelijk met een tv die dit platform ondersteunt voor interactie met internet.

Download dus eerst een speciale applicatie op uw telefoon waarmee u een draadloze verbinding tot stand kunt brengen. U moet kiezen op basis van welke fabrikant uw tv heeft. Voor Panasonic moet u bijvoorbeeld Panasonic TV Remote 2 downloaden, voor Samsung - Samsung Smart View. De verbinding is mogelijk door beide apparaten met het wifi-punt te verbinden. Op het scherm van de gadget scant de applicatie het netwerk, waarna het je tv vindt.

Het is vermeldenswaard dat sommige Android-apparaten het Wi-Fi Miracast-protocol kunnen ondersteunen - het "spiegelt" wat er op het telefoonscherm wordt weergegeven. En als u de eigenaar bent van een iPhone, dan kunt u uw telefoon via AirPiay-technologie op de tv aansluiten. Om dit te doen, moet u een speciaal opzetstuk kopen.

Wi-Fi Direct-technologie biedt een draadloze verbinding waarbij u uw apparaat niet hoeft te verbinden met uw thuisnetwerk. Alleen tv en smartphone moeten deze technologie ondersteunen om deze te kunnen gebruiken. Eerst moet Wi-Fi Direct op de telefoon worden gestart (vind het in de instellingen van "Draadloos netwerk"). Herhaal de procedure in het TV-menu. Wanneer de tv uw smartphone detecteert, verzendt deze alleen een verbindingsverzoek.

Dat is alles - onder de vermelde methoden om uw gadget op de tv aan te sluiten, kunt u zeker degene vinden die bij u past!

Aanbevolen: