Uitgeversverificatie Uitschakelen

Uitgeversverificatie Uitschakelen
Uitgeversverificatie Uitschakelen

Video: Uitgeversverificatie Uitschakelen

Video: How to Turn off Two Factor Authentication Apple ID on iOS 14 2022, September
Anonim

De uitgeverscontrole wordt meestal op het systeem weergegeven wanneer een niet-geïdentificeerde Windows-ontwikkelaar wordt gestart. Er zijn verschillende manieren om controle uit te schakelen.

Uitgeversverificatie uitschakelen
Uitgeversverificatie uitschakelen

instructies:

Stap 1

Voer de opdracht gpedit.msc in om de verificatieservice voor digitale handtekeningen van het stuurprogramma uit te schakelen. Zoek in de lokale groepsbeleid-editor die wordt geopend nadat u op de Enter-toets hebt gedrukt, het gebruikersconfiguratiepaneel en ga vervolgens naar de sectie met de titel "Beheersjablonen". Open het item "Systeem" en ga naar het instellingenmenu van het installatieproces van het stuurprogramma.

Stap 2

Selecteer "Digitale handtekening van apparaatstuurprogramma's" in het venster dat wordt geopend, selecteer de actie "Uitschakelen" ervoor. Pas de wijzigingen toe en sla ze op, waarna bij het installeren van de apparaatstuurprogramma's het venster over de mismatch van de digitale handtekening niet meer verschijnt. Houd er rekening mee dat dit niet wordt aanbevolen voor uw eigen veiligheid.

Stap 3

Als u de weergave van het ontbreken van digitale handtekening van software voor het Windows-besturingssysteem wilt inschakelen, gaat u ook naar het bovengenoemde item van het configuratiemenu voor aangepaste instellingen en schakelt u dit in, maar houd er rekening mee dat u hiervoor ook het apparaat moet selecteren stuurprogrammaverificatiemodus en daaropvolgende acties.

Stap 4

Als beveiligingswaarschuwingen ervoor zorgen dat u bepaalde netwerkprogramma's niet kunt starten, maakt u aanvullende configuratie-aanpassingen aan Windows Firewall. Open hiervoor het configuratiescherm van de computer en ga in het menu naar het item "Beveiligingsinstellingen".

Stap 5

In het geopende venster, helemaal onderaan, selecteer je de firewall-instellingen. Selecteer in het venster dat verschijnt het tabblad "Uitzonderingen" en vink het vakje aan voor het programma waarvan de aanroep door het systeem is verboden. Als het niet in de lijst staat, voeg het dan toe met de knop Bladeren. Voordat u de wijzigingen toepast, moet u ervoor zorgen dat het programma niet kwaadaardig is, aangezien velen van hen zichzelf kunnen vermommen als bekende hulpprogramma's.

Populair per onderwerp