Karaoke Spelen Op Een Computer On

Inhoudsopgave:

Karaoke Spelen Op Een Computer On
Karaoke Spelen Op Een Computer On

Video: Karaoke Spelen Op Een Computer On

Video: Karaoke Spelen Op Een Computer On
Video: YouTube Trumpet - Play on YouTube with computer Keyboard 2024, April
Anonim

En hoe stellig iemand ook beweerde, hoe hij ook van zingen houdt, het is onwaarschijnlijk dat hij zal weigeren zichzelf als zanger uit te proberen, in ieder geval onder vrienden of alleen. Er zijn verschillende manieren om karaoke thuis op je computer te zingen.

Karaoke spelen op een computer on
Karaoke spelen op een computer on

instructies:

Stap 1

De eerste manier is om het programma te installeren en te gebruiken voor het afspelen van speciale karaoke-bestanden. Wat u moet doen: ga naar een gespecialiseerde website van een van deze programma's en download de nieuwste versie van het product (een van de meest populaire programma's voor het afspelen van karaokebestanden is bijvoorbeeld Galaxy Karaoke of Galakar, beschikbaar op de website www.karaoke.ru)

Stap 2

Installeer het programma op uw computer. Bepaal met behulp van de help voor het programma de belangrijke punten voor uzelf, maak uzelf vertrouwd met de extra functies van het programma en werk ermee.

Stap 3

Laten we verder gaan met de tweede methode - karaoke-schijven. Koop een speciale karaoke-cd bij een van de grote cd-winkels en plaats deze in het cd-/dvd-station van uw computer.

Stap 4

Installeer de benodigde software op uw computer. In dit geval is een goede videospeler nodig, evenals een breed scala aan codecs (je kunt ze ook gemakkelijk vinden en downloaden op internet). Het is niet overbodig om met een deskundig persoon te overleggen over de keuze, aangezien niet alle spelers een karaoke-schijf met hoge kwaliteit kunnen reproduceren.

Stap 5

Sluit een microfoon aan op uw computer. Gebruik hiervoor een adapter, want in de meeste gevallen kun je niet zonder. Steek hem in de roze connector op je geluidskaart. Zorg ervoor dat het audio-invoerniveau op uw computer niet laag of gedempt is.

Stap 6

Nadat u de microfoon hebt aangesloten en ervoor heeft gezorgd dat uw stem in de luidsprekers te horen is, start u de speler waarin u de karaokeschijf wilt afspelen die in het cd-/dvd-station is geplaatst. In de regel hebben dergelijke schijven hun eigen interne menu voor het selecteren van liedjes, evenals hoofdstukken van liedjes. Gebruik je muis om het gewenste nummer te selecteren en geniet van het zingen.

Aanbevolen: